Καημένη Νύχτα, σε βιάζουν και πάλι

Βιασμός! Ξεκάθαρα βιασμός! Μα δεν ήρθε το εμβόλιο και αφού ήρθε, υποτίθεται πως δεν θα την ξαναβίαζαν ; Την Νύχτα! Ένα μεγάλο ψέμα, παραμύθι. Στοχοποιείται ξανά ο κλάδος αυτός, για να δικαιολογήσουν τη δική τους ανυπαρξία, στην διαχείριση της πανδημίας, στήνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα την Νύχτα. Αυτήν μόνο, τίποτα και κανέναν άλλον. Και κάνουν παρελάσεις και ταρατατζούμ και είμαστε οι γίγαντες και οι πρώτοι, άλλωστε το λένε και τα κανάλια. Εμείς είμαστε, οι σωτήρες, που οδηγούμε σε βέβαιο θάνατο την νύχτα και μαζί της, χιλιάδες εργαζόμενους.

Τι εννοώ ακριβώς, όμως; Θέλετε να τις πληροφορηθεί τις λεπτομέρειες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τουλάχιστον έως τις 16 Ιανουαρίου τα νέα μέτρα – Υποχρεωτική η μάσκα υψηλής προστασίας ή η διπλή στους εργαζομένους στην εστίαση – Θα απαγορεύεται η διασκέδαση για ορθίους, έξι άτομα ανά τραπέζι – Η μουσική θα διακόπτεται, μόνο όταν δεν τηρούνται οι περιορισμοί αυτοί – Με χωρητικότητα 10% οι αγώνες στα γήπεδα, ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα.

Τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα αναχαίτισης της πανδημίας, τις έκανε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά τις εισηγήσεις των ειδικών προς την κυβέρνηση.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.