Του χρωστάει ή όχι η Παναχαΐκή ;

Του χρωστάει ή όχι η Παναχαΐκή ;

Είναι από τις φορές που και τα ΜΜΕ μπερδεύονται. Γιατί δεν ξέρουν πως πρέπει να αξιολογήσουν, να ζυγίσουν και τέλος να παρουσιάσουν κάτι που έμαθαν, που άκουσαν, που διάβασαν. Αν θα αποδειχθούν ικανά, να διαχωρίσουν το υπαρκτό από το ανύπαρκτο. Το σημαντικό από τα ασήμαντο. Το δίκιο από τα άδικο. Αν θα πρέπει να το λανσάρουν με… σημασία και… ουσία ή ούτε καν είναι ικανό να αναφερθεί. Για παράδειγμα…

Παρελθόν αποτελεί ο Όρλαντιτς από την Παναχαΐκή. Ο ίδιος λέει πως δεν έφυγε λόγω προβλήματος υγείας, όπως γράφτηκε κάπου, αλλά δίνει μια πολύ διαφορετική τροπή των πραγμάτων. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στρέφεται εναντίον της ΠΑΕ, τονίζοντας πως υπάρχουν οικονομικές οφειλές στο πρόσωπό του και πως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Συν τοις άλλοις, αναφέρει πως βρίσκεται σε μηνιαία άδεια και παρά τις υποσχέσεις δεν έχει λάβει χρήματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι λέει με απλά λόγια ο κύριος Petar Orlandic; Επαγγελματίας είμαι. Έτσι το λένε. Η Παναχαΐκή, λοιπόν, στην υπόθεση μου έχει το άδικο. Κι ακόμα έχει συμπεριφορά απαράδεκτη, όχι καθαρή, όχι έντιμη στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς εμού.

Πάμε στην αντίπερα όχθη. Βγάζω στον αέρα την απάντηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή στις καταγγελίες Ορλαντιτς. Λέει πως δεν υπάρχει ουδεμία οφειλή προς το πρόσωπό του. Λέει, επίσης, πως έχει στη κατοχή της χαρτιά που αποδεικνύουν το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Αναφορικά με τις καταγγελίες στα social media του ποδοσφαιριστή Petar Orlandic κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 σας ενημερώνουμε για τα εξής: Η ΠΑΕ έχει κινηθεί νομικά κατά της σύμβασης με τον ποδοσφαιριστή καθώς έχει διαγνωστεί με σοβαρό πρόβλημα υγείας που του απαγορεύει ρητά την συμμετοχή του στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Μάλιστα η σχετική άρνηση υπογραφής της κάρτας υγείας που είναι απαραίτητη για να αγωνιστεί ένας ποδοσφαιριστής, δεν έγινε μόνο από το διαγνωστικό κέντρο που εξέτασε τον κο Orlandic αλλά και από δύο ακόμα εξωτερικούς ιατρούς. Η ΠΑΕ έχει στα χέρια της τις εξετάσεις, αλλά σεβόμενη τα προσωπικά δεδομένα και την ιδιωτικότητα δεν μπορεί να προχωρήσει σε δημοσιοποίηση (αν χρειαστεί ωστόσο θα το κάνει). Σχετικά με τον κο Marko Jovanovic που επίσης γίνεται αναφορά από τον κο Orlandic, η ΠΑΕ έχει στην κατοχή της την σχετική υπεύθυνη δήλωση του ίδιου με την υπογραφή του, που αναφέρει πως δεν υπάρχει ουδεμία οφειλή προς το πρόσωπό του και καμία οικονομική απαίτηση από την ημέρα που αποχώρησε από την ομάδα μας και μετά”.

Διαβάστε ακόμα: Δεν κρίνει αποφασιστικά τίποτα η ήττα από τον Εργοτέλη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.