Στο ..Κάρμα της, να σαρώνει και χωρίς νύχτα

Υπάρχουν τραγουδιστές που σε διώχνουν. Φύγετε, μακριά. Yπάρχουν, όμως, και καλλιτέχνες που σε προκαλούν. Στέλνουν μηνύματα πρόσκλησης και τόλμης. Βάλτε όσα λεφτά έχετε επάνω μου, μη χάσετε την ευκαιρία. Ακόμα και τώρα, στα πολύ ζόρικα. Η Λένα Ζευγαρά είναι μια τέτοια τρανταχτή περίπτωση.

Παραπάνω από 150 χιλιάδες προβολές, σε μόλις 10 ώρες, που κυκλοφόρησε, το “Κάρμα”, το ολόφρεσκο single της. Άρα, λογικό, που και αυτή, και η ομάδα της, πανηγυρίζουν έντονα την νίκη τους.. Γιατί είναι επίδοση που αμέσως τους έβαλε στους διεκδικητές της κούπας των τάσεων του Youtube. Στο πρωτάθλημα αυτό, και όχι πια των ραδιοφώνων, που όλες οι σοβαρές ομάδες της αθηναίικής νύκτας, ρίχνουν όλο και περισσότερο βάρος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι άλλο είναι οι 150 χιλιάδες προβολές, σε μόλις 10 ώρες ; Παρότι το κλίμα στην νύχτα, συνεχίζει να είναι πολύ άσχημο και μπερδεμένο, διότι δεν το ευνοούν όλα όσα έχουν ακουστεί αρχικά, μεσαία και τα τελευταία κυρίως, για τους όρους ανοίγματος της, στα πολύ πάνω συνεχίζει η Ζευγαρά. Τα κότσια, το brand, η ομάδα (Τουρατζίδης), η έδρα (Βουτυράκος-Tokyo), η καλή δουλειά, οι προσεγμένες κινήσεις-υπομονή, η μεγάλη δίψα του κόσμου να την ακούσει ξανά. Και ο θεός που είναι δίπλα τους… Αυτοί είναι οι λόγοι, οι κυριότεροι, που έχουν συμβάλει, για την επιτυχία, που σας μιλάω σήμερα. Την καινούργια.

Στην πραγματικότητα, στην προ-κορωνοϊό εποχή, το έλεγαν σιγανά, σχεδόν ψιθυριστά, ότι ο συνδυασμός Tokyo-Zevgara, ίσως να έπιανε κορυφή, να άγγιζε την κούπα. Ενώ καθώς οδεύουμε ταχέως και με μοναδικό φάρμακο το εμβόλιο, προς την εποχή μετά του Covid, είναι εντελώς σίγουροι και το φωνάζουν κιόλας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.