Χωρίς La Red δεν θα είχε καταφέρει τίποτα

Το Aristotle, στο Πειραιά, λένε όλοι και έτσι είναι, εντυπωσιάζει. Ε, δεν θα εντυπωσίαζε, κι αν εντυπωσίαζε, μάλλον όχι τόσο πολύ, αν δεν είχε προηγηθεί το La Red, λέω εγώ. Το ξέρετε ότι έτσι είναι και ότι σας ενδιαφέρει. Το σημειώνουμε για να σχολιάσουμε το ότι μπορεί ο Δημήτρης Μεσούλας (φώτο αριστερά), σήμερα να είναι ο ιδιοκτήτης, ο μοναδικός, χωρίς συνεταίρους, όχι μόνο του Aristotle, αλλά και του Barrique Port, πολύ καλά μαγαζιά και βραβευμένα, ο πρωταθλητής στην κατηγορία τους. Όμως όλα ξεκινήσαν από το και La Red Dream. Δεν το ξεχνά, δεν γίνεται, εδώ πήρε τα πρώτα πολύτιμα μαθήματα, αυτό του άνοιξε το δρόμο. Μαζί με τον δεξιά το άνοιξε. Μόνο όποιος γνωρίζει από βάθος τον Μεσούλα, καταλαβαίνει πόσο σημαντικά έπαιξε για την εξέλιξη του, το μαγαζί αυτό..

15 χρόνια La Red. Εκατοντάδες live, εκατοντάδες τραγουδιστές. Στη Νίκαια το πρωτομάθαμε, μετά τα 8 χρόνια, μεταφέρθηκε στην Πέτρου Ράλλη 464.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.