Αυτά ο κόσμος δεν τα συγχωρεί, Μάκη

Έχει η ζωή γυρίσματα. Σε έχουν θεό, τη μία μέρα, στο απόσπασμα σε οδηγούν, την άλλη, κύριε αναγνώστη. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και οι οπαδοί του twitter τσακώθηκαν, και όχι απλά, άσχημα πολύ. Ο λόγος ήταν η δύσκολη υπόθεσή της Πάτρας, που τοποθετήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος. Συγκεκριμένα, επιτέθηκε σε όσους προτρέχουν, να βγάζουν συμπεράσματα για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε δημοσιογράφους και κανάλια που το παίζουν αστυνομικοί, σε όσους σχολιάζουν πτυχές της ζωής της κατηγορουμένης χωρίς να τη γνωρίζουν και στον όχλο που μαζεύτηκε έξω από το σπίτι της. Τι το θέλε. cancel_Τριανταφυλλόπουλος, πρώτο στα τρεντ.

Συνέβη κι αυτό. Σαν να το ξέχασε, δεν είναι παλιό, πρόσφατο είναι, έκανε σάλο πανελλαδικό και κατέστρεψε ανθρώπους και καριέρες. Λέω για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα. Όταν το έπαιζε αστυνομικός και ντέντεκτιβ, όταν έκανε υποδείξεις στην δικαιοσύνη, την αστυνομία, την κυβέρνηση, την αξιωματική αντιπολίτευση. Το σύστημα ολόκληρο. Ήταν καλά τότε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τώρα, που μιλάμε για ακόμη πιο δύσκολη υπόθεση, την πιο δύσκολη την τελευταία 50-ετία. Με 3 θανάτους μικρών παιδιών και χιλιάδες θολά τοπία. Βγαίνει έτσι απλά, και λέει πως ήταν… «φυτό», η τρίτη, η μεγαλύτερη, η Τζωρτζίνα, που βίωσε τον περισσότερο πόνο.

Αυτά δεν περάνανε έτσι, αυτά ο κόσμος δεν τα συγχωρεί.

Τι εννοώ ; Για δείτε, τι εννοώ, ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.