Barber is not a hobby, it’s a lifestyle

Δημήτρης Δήμος

Δεν τους έχω δει ούτε μια φορά με το ίδιο κούρεμα. Όσους έχω τρακάρει σε ανύποπτες και τυχαίες φάσεις, σε διάφορα γήπεδα της καθημερινότητας. Γλυκά παιδιά, συμπαθητικά, κάποιους θα τους χαρακτηρίσω ”κοσμικούς” και celebrity και της προσκολλήσεως, επειδή είναι παρών σε χάι κύκλους και όλοι θέλουν την επαφή μαζί τους. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι όλοι, γνωστοί μου κι όχι, γουστάρουν την παρουσία τους. Το κούρεμα τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Δημήτρης Δήμος, άτομα που στέκονται και παπούτσια
Δημήτρης Δήμος

Λένε πως μετράει η μπογιά του, που λέμε. Έχουν σταματήσει το ποτό, το φαγητό, γιατί… δεν τους περισσεύουν, ειδικά σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε τώρα, αλλά το έχουν ρίξει στα μαλλιά τους. Με την ευκαιρία. Το όνομα Δημήτρης Δήμος μετράει στη δουλειά αυτή. Δεν υπάρχει από καταβολής ανοίγματος του κουρείου του, του Barber Hall Dimitris Dimos, άνθρωπος να τον έχει επιλέξει και μετά να μην έχει γίνει “πρωτοσέλιδος” στις παρέες του έξω, λόγω της νέας του κόμμωσης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μια είναι η εξήγηση. Ο Δήμου γουστάρει τη δουλειά του. Δεν αντέχει να την βλέπει στον καθρέπτη κάθε πρωί την ίδια. Γι’ αυτό πολύ συχνά, σχεδόν καθημερνά, θέλει να την εξελίξει. Να την πάει πιο πέρα. Έστω και ένα βήμα. Να είναι εντελώς διαφορετική από αυτή των άλλων, των προηγουμένων, των τωρινών, αλλά και τους επόμενων, που θα έρθουν. Να, γιατί εν μέσω πανδημίας τον γουστάρουν, τον επιλέγουν συστηματικά για το κούρεμα τους.

Γιατί όπως λέει ο Δημήτρης Δήμος : “Barber is not a hobby, it’s a lifestyle”

Barber Hall Dimitris Dimos
Κορίνθου 20, 26223 Πάτρα
261 600 7438

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.