Στη νύχτα, όταν αρχίζει να κυκλοφορεί μια πληροφορία, συνήθως δεν είναι τυχαία.
Και τις τελευταίες ώρες, μια φήμη που “παίζει” έντονα στην πιάτσα, έχει το δικό της ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο Tsipas Blog —χωρίς ακόμη να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση— ο Ηλίας Μαροσούλης και ο Άγγελος Κοταρίδης, το δίδυμο πίσω από το Nox αλλά και το νέο πολυσηζητνένο project που ετοιμάζεται στην Ιερά Οδό, φαίνεται πως σκέφτονται να προχωρήσουν σε μια δυνατή επένδυση στην Κέρκυρα.
Και όχι σε τυχαία μαγαζιά.
Η φήμη θέλει να εξετάζουν σοβαρά την κίνηση για τρία από τα πιο στρατηγικά και δυνατά spots του νησιού: Pazuzu, Nolita Corfu και Ora.
Αν τελικά προχωρήσει, δεν μιλάμε απλά για ένα ακόμη deal.
Μιλάμε για κίνηση με ξεκάθαρο πλάνο.
⸻
Γιατί το Pazuzu δεν είναι απλά ένα beach club.
Θεωρείται ένα από τα κορυφαία στην Ελλάδα και συνολικά στην περιοχή των Βαλκανίων.
Ένας “κρυμμένος παράδεισος” στη δυτική ακτή της Κέρκυρας, με εικόνα, ενέργεια και events που έχουν χτίσει ένα brand με δυνατή ταυτότητα.
⸻
Το Nolita Corfu παίζει σε άλλο επίπεδο.
Στεγάζεται σε βενετσιάνικο κτήριο του 17ου αιώνα, στην πλατεία Δημαρχείου, στην καρδιά της πόλης.
Ένα από τα top εστιατόρια του νησιού, όπου η εμπειρία είναι εξίσου δυνατή με το φαγητό.
⸻
Και υπάρχει και το Ora.
Για πολλούς, είναι το καλύτερο μαγαζί της Κέρκυρας αυτή τη στιγμή — και μάλιστα με διαφορά.
Ένα concept που έχει καταφέρει να ενώσει κόσμο, εικόνα και δυνατή ενέργεια σε ένα αποτέλεσμα που “γράφει”.
⸻
Οπότε καταλαβαίνεις…
Αν αυτή η σκέψη εξελιχθεί σε πράξη, μιλάμε για μια στρατηγική επένδυση σε κομβικά σημεία του island nightlife.
Ένα άνοιγμα που δείχνει ξεκάθαρα ότι το παιχνίδι δεν περιορίζεται πλέον μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι μεγάλοι κοιτάνε τα νησιά.
Και επενδύουν εκεί που υπάρχει ροή, κοινό και δυναμική.
⸻
Μέχρι τότε, κρατάμε το βασικό:
Όταν τέτοιες κινήσεις αρχίζουν να συζητιούνται,
συνήθως… κάτι ετοιμάζεται.

