Αυτός είναι ξανά εδώ και άλλοι κλασσικά … κρύβονται

Πάλι για τις πυρκαγιές η κουβέντα.. Και άργησαν θα πεις, καθόλου παλιά ιστορία, κι έχεις δίκαιο. Έτσι είναι, στην Ελλάδα ζούμε και δεν είναι είδηση η φωτιά, οι φωτιές. Η είδηση είναι να βγάλουμε το καλοκαίρι στην τεμπελιά οι πυροσβέστες. Γι’ αυτό πριν ακόμα αναλάβουν καλά καλά μετά τις εκλογές, όσο μετράγανε ακόμα ψηφοδέλτι από τις κάλπες, αποφάσισαν να προσλάβουν πυροσβέστες και να πλουτίσουν με νέα οχήματα το στόλο της Πυροσβεστικής. Βρε, μαλάκες, οι τύποι δεν κρύβονται και ξυπνήστε, επιτέλους!!!

Συγκλονίζουν οι εικόνες καταστροφής από την μεγάλη φωτιά στη Μάνδρα. Καμένα σπίτια, ζώα και αυτοκίνητα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σκέπτομαι και το άλλο. Πάλι καλά, γιατί υπάρχουν και αυτοί. Μάχονται ηρωικά με την κόλαση. Δεν μιλάω μόνο για τις πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά και για αυτούς, που ενώ έχουν την δυνατότητα, σαν βασιλιάδες να συνεχίσουν τις διακοπές τους, όμως αμέσως τις διέκοψαν. Γιατί η χώρα βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

Τον λένε Δημήτρη Φιντιρίκο. Τον ξέρεις. Δεν έχει κοιμηθεί καθόλου όλο το βράδυ. Με τις δυνάμεις της εθελοντικής ομάδας Humanity Greece, έχει στρατευθεί. Και ηρωικά, με αυτοθυσία, σώζουν ζωές ανθρώπων και ζώων από σίγουρο θάνατο!

Συμπέρασμα. Μπράβο στον Δημήτρη, κάνει αυτό που έκανε και πέρυσι και πρόπερσι. Ενώ άλλοι, καλλιτέχνες και τούτοι, δεν λέμε ονόματα, είναι στον κόσμο τους…Κλασσικά! Ά, ρε, μπινελίκια που θέλουν, αλλά θα φτάσει και η ώρα τους. Περιμένω την κατάλληλη στιγμή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.