Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης του Αργυρού

Κωνσταντίνος Αργυρός

Τo κορυφαίο καινοτόμο προϊόν της τραγουδιστικής και μουσικής βιομηχανίας σήμερα στην Ελλάδα, δεν σταματάει να δυναμώνει και να γιγαντώνει.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό-“ναυαρχίδα” του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη- ο οποίος πήρε την απόφαση να ενισχύει τα μετόπισθεν του, βάζοντας στην ομάδα του και δεύτερο προσωπικό μετρ. Φυσικά δίπλα στον “αρχηγό” Κωνσταντίνο Κυριακού. Τον Drago-έτσι τον ξέρουν όλοι, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο ίδιος σε ανάρτηση του στο instagram.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Chris Drago, χαμογελάει, στέκεται
Drago

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι “Νέα πράγματα καινούρια συνεργασία … είναι χαρά και τιμή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργύρου !! SEE YOU SOON…!!! #athinamou #argiros #argiros_team

Δείτε εδώ :

Ο συγκεκριμένος “ανέβασε” το όνομα του, με την προηγούμενη του θητεία του, σε πολύ γνωστό όμιλο επιχειρήσεων εστίασης-διασκέδασης, και να που τώρα ανοίγει τα φτερά του, ακόμα περισσότερο, μπαίνοντας στο μεγαλύτερο άρμα της νύχτας.

Διαβάστε επίσης : “Μπαμ” από Λιβάνη- Έδωσε τα χέρια με Τσακουμάκο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.