Αυτός είναι μάγκας- Αϊδινιώτης για κορονοϊό : Δεν τον νοιάζει αν έχω μπράτσα- Είναι ύπουλος”

Γιάννης Αϊδινιώτης

Από εκεί που δεν το περιμένεις. Την πατάς και πέφτεις στην περιπέτεια, όπως συνέβη στον “Δάσκαλο” Γιάννη Αϊδινιώτη. Που να φανταστεί ότι είναι φορέας, όταν ο πρώην αρχιπροπονητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκού και νυν αντιδήμαρχος Μαρκόπουλου, στις 29 Ιουλίου το απόγευμα, πήγε και έδωσε δείγμα στα Καλύβια και την άλλη μέρα, την Κυριακή, του είπαν πως αυτός και η γυναίκα του είναι θετικοί. Βάρεσε συναγερμός! Σε ετοιμότητα, πήραν τα κατάλληλα μέτρα σε χρόνο μηδέν.

Τι να το κάνεις; Η ζημιά έγινε. Εννοώ η ταλαιπωρία, οι οποίοι είναι κλεισμένοι, σε απομόνωση και σε επιτήρηση για 14 μέρες στο σπίτι τους. Έγινε απολύμανση στο γραφείο του στο δημαρχείο Μαρκόπουλου, ενώ καταγράφηκαν οι κινήσεις και οι διαπροσωπικές επαφές τους, τις αμέσως προηγούμενες ημέρες πριν εντοπιστούν ως φορείς του covid-19. Ο δε Αϊδινιώτης, που τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια το πολύ αυστηρό πρωτόκολλο, βρήκε τρόπο να κάνει την γυμναστική του, έστω και σε κλειστό χώρο, και το πιο σημαντικό, αναθεώρησε τα πάντα γύρω από τη ζωή.  

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε ακόμα: Έμπλεξε ο Κορονοϊός με Αϊδινιώτη

Δεν είναι σχήμα λόγου αυτό που λέμε ”αναθεώρησε τα πάντα … ” Δεν θα σου πει ότι ο κορονοϊός δεν είναι αληθινός δημόσιος κίνδυνος. Δεν θα σου πει ότι ότι επειδή έχει μπράτσα, τον ξάπλωσε κάτω μονομιάς και άλλα τέτοιες χαζομάρες, που ακούγονται από κάποιους. Ο Αϊδινιώτης, είναι υπεύθυνο άτομο και πάντα μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας:

“Ο κορονοϊός υπάρχει. Χτυπάει όποιον θέλει. Δεν κάνει διακρίσεις, είναι τυφλός. Δεν τον νοιάζει αν έχεις μπράτσα, αν έχεις λεφτά, αν είσαι ωραίος, αν είσαι άσχημος. Τίποτα από όλα αυτά δεν τον νοιάζει. Είναι αδιάφορος. Κυκλοφορεί ανάμεσα μας, είναι αόρατος, ύπουλος, εχθρικός. ελεεινός. Κάνει μεγάλες ζημιές. Οπότε, σκεφτείτε καλά. Βρήκε εμένα. Φταίω και εγώ που ήμουν τελείως εκτεθειμένος έξω. Έχω αλλάξει τελείως τώρα. Προφυλαχτείτε παιδιά, τα πράγματα είναι σοβαρά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.