Αυτόν τον Φέρρη θέλουν όλοι…

Στο νου μου, η συνταγή, το μυστικό, για να γίνει ο Φέρρης, ακόμη πιο μεγάλος. Πλέον, να πάει για την απογείωση, να κλείσει μόνιμη θέση, όχι στο Ρομέο, αλλά στα αστέρια, θα δούμε μετά το καλοκαίρι, πως αυτό θα μεταφραστεί.. Είναι : Λαικά τραγούδια, η μετάφραση του, καψούρα. Μόνο έτσι, μόνο με αυτόν τον τρόπο, φαντάζομαι τον Φέρρη, να φτάνει στο παράδεισό του, και παράλληλα στον παράδεισο των αισθήσεων, στην κορύφωσή τους. Και όλος ο κόσμος, το ίδιο παιχνίδι θέλει να συνεχίσει. Λέει να κάνει πέρα σκέψεις άλλες, να δοκιμάσει κι αυτό, κι εκείνο. Με τίποτα δεν θέλει να πειραματιστεί. Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται. Δεν πιστεύει σε αυτή στην ανανέωση, πως τα όρια θα τα ξεπεράσει. Εδώ το πράγμα είναι ξεκάθαρο. Έχεις την φωνή, την φόρα, την ομάδα και το στύλ..Συνέχισε το !

Με τραγούδια, όπως αυτό που σύντομα θα βγάλει. Είναι προάγγελος του νέου του δίσκου. Μόλις ένα μικρό δείγμα, έδωσε στα social media και η τρέλα μας, πήγε στα κόκκινα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άλλη μια εμπειρία…
Που με κάνει συντρίμμια,
Με έχει μάθει καλά η μοναξιά,
Πιο καλά και από τα αγρίμια..

Άλλη μια εμπειρία..
Που σε σένα χρωστάω,
Τι να κάνω,
θολώνει το μυαλό,
Όταν κάτι αγαπάω….

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.