Φέρρης για τρίτη φορά στο Tsipas Radio – Αλλά αυτή δεν έχει σχέση με καμία άλλη, είναι πολύ μέσα του

Το αναφέρω ως επισήμανση που αξίζει τον κόπο. Και επειδή φωτίζει κάποιες λεπτομέρειες στο γίγνεσθαι του Θοδωρή Φέρρη, που η επιτυχία, σαφώς τον ακουμπάει, αλλά δεν τον αλλάζει. Τρείς φορές έχει καλεστεί να μοιραστεί την κουλτούρα του, τις σκέψεις του, με τους ακροατές του Tsipas Radio. Και τις τρείς φορές, δεν έψαξε για δεύτερες σκέψεις. Για δικαιολογίες. Να περάσει ως φυσιολογική άρνηση. Όχι δεν έπαιξε έτσι. Τι, δηλαδή; Αμέσως άναψε το πράσινο φως.

Πάντως, αυτή η τελευταία, δεν μοιάζει με τις άλλες δύο και γενικότερα, οποιαδήποτε άλλη συνέντευξη του. Αυτή η τελευταία, είναι πολύ μέσα στο κεφάλι του Θοδωρή. Είναι το αποτέλεσμα, του πόσο καλά ξέρουμε να τον διαβάζουμε. Τι μπρίκια κολλάμε ; Δεν είναι και κρυφά πια, ρε. Στη νύχτα, πράγματι υπάρχει Θεός κι είναι υπαρκτός, σύμφωνα με τους προφήτες, όπως τον παρουσιάζουν τα ιερά κείμενα. Το πιο σωστό είναι να πεις ότι ο μεγαλοδύναμος είναι το tsipasblog.gr.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για τις λεπτομέρειες της ραδιοφωνικής κουβέντας μας, δεν θα μιλήσω. Θα το αφήσω σε εσάς, και μην αργήσετε γιατί θα χάσετε, πιστέψτε μας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.