Αυτή η τρομερή στιγμή

Oλοφάνερο, για τους ειδικούς και αναλυτές, είναι η φωτογραφία της χρονιάς! Με τα περισσότερα like στην Ιστορία. Και για χρόνια, θα κρατήσει γερά την πρωτιά. Σε ότι αφορά την καλοκαιρινή νυχτερινή Πάτρα και το Metrοpolis στην ίδια εξίσωση. Ο ιδιοκτήτης του Τάσος Μητρόπουλος, ποιον έχει πάρει καλικούτσα; Τον πολυδιάστατο καλλιτέχνη Αναστάσιο Ράμμο. Σε πωλήσεις, σε ταλέντο, σε ενέργεια, είναι μια κινούμενη «βόμβα». Πράγματι είναι. Συνεργάστηκαν φέτος, και το πως πήγε, το βλέπεις, κάνει «Μπαμ»! Θα καταγραφεί ως ξεχωριστή περίπτωση!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα χειμωνιάτικα επαγγελματικά τους, πολύ μας ενδιαφέρουν. Στο Mezzo Athens, με τον Ηλία Βρεττό θα δούμε τον Ράμμο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ενώ το Μετρόπολις θα κάνει ένα κόλπο, πολύ έξυπνο, που θα κουμπώνει στο δικό του στυλ. Και θα διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό. Άλλωστε, έχει δείξει την αδυναμία του σε νεωτερισμούς και εναλλακτικές προτάσεις, απ’ αυτές που δεν έχουμε συνηθίσει. Και σωστά το βλέπει, καθώς το εν λόγω σπορ, όπως έχει γίνει σήμερα, εσύ πρέπει να το βοηθήσεις να ξανανιώσει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.