Αυτά ισχύουν!

Για το πρωτάθλημα το φετινό, τα τηλεφωνήματα της ζωής του δέχτηκε ο Λευτέρης Πανταζής, επειδή δεν θα διαφωνήσετε. Είναι τιμή να συνεργαστείς μαζί του, όλες οι ομάδες τον θέλουν. Μοναδικός στη νυχτερινή γη. Κανένας άλλος τραγουδιστής δεν είναι σαν αυτόν.. Έτσι είναι.

Χωρίς δεύτερη συζήτηση και όχι με γνώμονα μόνο να ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις του, αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα του Hotel Ermou. Σε αυτή την επιλογή πιστεύω. Σ’ αυτή, όχι σ’ άλλη. Ο παίκτης πρέπει να ΄ρθεί σ’ εμάς, επέμεινε και ξανά επέμεινε ο Χρήστος Βαρδάλος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

θυμίζω πως μετά το Romeo και το Posidonio, και το εν λόγω νυχτερινό μαγαζί, πέρασε στον έλεγχο της ομάδα του. Και τι θέλετε να έκανε ; Τηλεφώνησε στον Γιώργο Αρσενάκο, να τελειώσει τη δουλειά. Αυτό έγινε.

Επόμενο ο Βαρδάλος για τη συνέχεια, να ψαχτεί ποια να ΄ναι η καλύτερη γυναίκα, για να μπει δίπλα του Λεπά. Κατέληξε στην Έλλη Κοκκίνου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.