Αξιοσημείωτες μιντιακές κινήσεις από πλευράς του Χάρη Πολίτη σε ραδιόφωνο και διαδίκτυο. Και Nitro Radio !

 Ο επικεφαλής του Politis Group έβγαλε προ μερικών μηνών το pride.gr, σάιτ απευθυνόμενο κυρίως στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, και πριν από λίγο καιρό προχώρησε στην εξαγορά του 80% του Rosa.gr, με τους μέχρι πρότινος μοναδικούς μετόχους του, Δημήτρη Ραπίδη και Χρήστο Παπαϊωάννου, να διατηρούν από ένα 10% έκαστος, ενώ ετοιμάζεται να βγάλει στον «αέρα» και ένα ακόμη ενημερωτικό portal, το news365.gr.

Sfera 102.2, Music 89.2, Pride 98.6, ελληνικός 93.2, music Tess 107.1, Μουσικός και Derti ανήκουν ήδη, άλλωστε, στον όμιλο Πολίτη που μεγαλώνει το εύρος της βεντάλιας των ραδιοφωνικών του σταθμών του. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παράλληλα, κατοχύρωσε στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας το όνομα του ιστορικού Nitro Radio, μαζί με ένα μέρος από το λογότυπο του ραδιοσταθμού που χρησιμοποιούνταν πριν την περίοδο της αυτοδιαχείρισης από τους εργαζομένους του, όταν άνηκε στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου κάνοντας χρήση της -καταργημένης, πια- διάταξης περί αυτοδιαχείρισης. Ο τίτλος του περιοδικού και του σάιτ «Nitro» ανήκει στον όμιλο Σμυρνιωτάκη.

mousikatempo.blogspot.com

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.