Η Αθηναία που έγινε Λαρισαία και όλοι μιλούν για αυτήν

Λέγεται Έλενα Σχετάκη και είναι η προσωποποίηση του στυλ, της ομορφιάς και της εξυπνάδας στη γυναίκα .. Ναι, είναι αυτή, που πριν χρόνια, παράτησε την άνετη ζωή και τις πολλές ευκαιρίες στην Αθήνα και πήγε να ζήσει μόνιμα στην Λάρισα. Έκανε απόσταση 352 χλμ., έγινε εσωτερική μετανάστρια δηλαδή, για να ζήσει τον απόλυτο έρωτα με τον γνωστό -και πολύ πιο γνωστό τότε- ποδοσφαιρική Τάσο Κυριάκο. Με τον οποίον έχει αποκτήσει έναν γιο και εννοείται είναι ότι πολυτιμότερο και σπουδαιότερο έχει πετύχει στη ζωή της.

Κλασσική περίπτωση γυναίκας, που δεν θα περάσει απαρατήρητη, που θα σχολιαστεί, που θα προσελκύσει και θα προσελκύσει και πολύ high class βλέμματα. Και οι λόγοι πολλοί. Απ’ την μια, την βλέπεις να απολαμβάνει πολυτελείς διακοπές, μαζί με διάσημους, κι’ απ’ την άλλη, παίρνει τους δρόμους, και ότι αδέσποτο σκυλάκι και γατάκι βρει, το ταΐζει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ευκαιρία επίσης να μάθετε, πως η κολλητή της, δεν είναι μια απλή φίλη. Είναι η τραγουδίστρια Γεωργία Μαυρούδη, που σε κάθε κουβέντα της, έχει να πει τα καλύτερα. Και λέει αλήθειες : “Με λίγη στήριξη, με τις κατάλληλες πόρτες, θα κάνει σπουδαία πράγματα. Γιατί τα έχει όλα, φωνή και εμφάνιση”.

Τέλος, η Ελένη Σχετάκη, επειδή δεν ανήκει την κατηγορία “είμαι όμορφη και αυτό μου αρκεί για να κάθομαι, για να κάνω την μεγάλη ζωή”. Αυτή που έχει μάθει να ανοίγει τις ομπρέλες τις δικές της, διατηρεί κέντρο αισθητικής στην Λάρισα.

Ακολουθήστε την στο Instagram

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.