Ασόβαρη η απόφαση για την ακύρωση του σχήματος με Άντζελα , Γιαννιά και Χολίδη

Ασόβαρη η απόφαση για την ακύρωση του σχήματος με Άντζελα , Γιαννιά και Χολίδη

Δεν θα “ανέβει”, τελικά, το σχήμα του FIX στη Θεσσαλονίκη, που θα αποτελούνταν από την Άντζελα Δημητρίου, τον Γιώργο Γιάννιά, τον Χρήστο Χολίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Αδικαιολόγητη απόφαση, δίνουν δικαιώματα ! Να στο πω απότομα. Δεν υπάρχουν αναβολές στις σοβαρές δουλειές. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Η αναβολή διευκολύνει κάποιους κακοπροαίρετος, να πουν τα δικά τους. Όταν αλλάζουν και πολύ περισσότερο ακυρώνουν τελείως μια προγραμματισμένη εδώ και πολλές πολλές πρεμιέρα … βάζουν μπουρλότο. Δεν θέλουν κάτι άλλο οι φυλλάδες και οι σχολιαστές να φανατιστούν. Η καλύτερή τους. Το ψωμί τους. Να έχουν να λένε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πέρα απ’ αυτό. Το ξαναλέμε. Οι ημερομηνίες στις πρεμιέρες των νυχτερινών κέντρων, αν τις παίρνεις στα σοβαρά, είναι αμετακίνητες. Και προκαθορίζονται από την αρχή της σαιζόν. Όχι βλέπουμε και κάνουμε.

Στη συγκεκριμένη πάντως περίπτωση, αν με ρωτήσεις τι έγινε, πραγματικά δεν ξέρω. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν, και από τα στόματα κάποιων δεν είναι απλώς φήμες, πως κάποιοι “είναι χωρίς ηθικές και κόκκινες γραμμές” !

Αυτό ειπώθηκε από τον Γιώργο Γιαννιά, σε “καυστική” ανακοίνωση που εξέδωσε.

Όλα όσα έγραψε :

“ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

  1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους. Δυστυχώς για κάποιους ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΘΙΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
  2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.
  3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.