Ασχολούμαστε με το Χάραμα

Πιτσιρικάς ήμουνα με κοντό παντελόνι, στο γυμνάσιο πήγαινα, και θυμάμαι τι έλεγε ο δάσκαλος. Μου είχε κάνει εντύπωση αυτό που έλεγε… Το ‘χα κρατήσει μέσα μου. Και συχνά το θυμούμουνα, ακόμα και σήμερα το φέρνει η θύμηση μου. Ναι, και σήμερα….

Με το Χάραμα είμαι περήφανος Πατρινός, έλεγε ο δάσκαλος, δεν έχει υπάρχει άλλο τέτοιο νυχτερινό μαγαζί…. Είμαστε μια πολύ τυχερή. που είναι δικό μας και σε όλη την Ελλάδα θα έπρεπε να ξέρουν την ύπαρξη του… Να μη παίρνουμε τη τζούρα του μόνο εμείς. Αυτά έλεγε ο δάσκαλος, κι εγώ τον ξαναθυμήθηκα. Γιατί;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τις δυο τελευταίες σεζόν δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος, σχετικός με την νυχτερινή διασκέδαση, σε οποιαδήποτε μέρος στη χώρα, που να αγνοεί ή να παραμελεί το Χάραμα. Στην πλειοψηφία τους από 25 έως 35 ετών. Κι όμως! Είναι στους βασικούς κανόνες της νέας εποχής.

Από το Σάββατο -2.9.2023- η μόνιμη εικόνα του!

Παρακάτω. Δεν είναι παραμύθι. Δεν είναι πονηρός σκύλος το tsipasblog. Είναι η ανακοίνωση του μοναδικού δημιουργήματος του Στέφανου Οικονόμου..Μας πληροφορεί, πως έχει “ξεκινήσει δυναμικά την προετοιμασία, για την καινούργια πρόταση διασκέδασης του φετινού χειμώνα, στον υπέροχο χώρο που όλοι αγαπήσατε… το Χειμερινό Χάραμα (Πολυχώρος 5 Έψιλον)!

Έγκυρη πληροφορία περί αυτού! Το μεγάλο αστέρι του εφετινού Χαράματος, Αχιλλέας Αγγελόπουλος, μην περιμένετε να είναι και χειμώνα. Ξέραμε καλύτερα και από τον ίδιον, πως εκείνο το βράδυ που τον επισκέφτηκε o Θανάσης Παπαγεωργίου. Το αφεντικό του Fever, αλλά και του πρώην Caramela. Πως στο μυαλό του, θα ξεκινούσε το ταξίδι του μεγάλου ονείρου. Είναι η φύση του τραγουδιστή. Συμπεριφέρεται, όπως συμπεριφέρεται ο ποδοσφαιριστής, με πάθος για να πάρει μεταγραφή στην μεγαλύτερη ομάδα. Το ίδιο όλα τα επαγγέλματα χιλιάδες χρόνια. 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, πλήθος και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.