Αργυρός – Κιντάτος μαζί και στην “Αθήνα”

Κωνσταντίνος Αργυρός - Λευτέρης Κιντάτος

Σε συνέχεια της προηγούμενης μεγάλης, λέει, συνεργασίας. Πάρα πολύ σωστά, λέει ο σοβαρός, όποιος σέβεται την Ιστορία, όποιος σέβεται την πραγματικότητα. Η του Κωνσταντίνου Αργυρού και του ταλαντούχου τραγουδιστή, συνθέτη και στιχουργού Λευτέρη Κιντάτου, ήταν και μεγάλη, και επιτυχημένη. Ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης και η δισκογραφική του Πάρη Κασιδόκωστα, η Panik Records, την στήριξαν και η χημεία τους “έδεσε”. Και, τελικά, είναι πολύ λογικό που θα έχει και συνέχεια. Για να κάνουμε ταμείο, γιατί πέτυχε και γιατί κανένας εξωτερικός ή εσωτερικός εχθρός δεν μπόρεσε να την ανατρέψει.

Οι δύο καλοί φίλοι και στενοί συνεργάτες, αποτυπώνουν με έναν δικό τους ξεχωριστό τρόπο, μέσα από νότες & λέξεις, πάντα με σεβασμό στην ιστορία της μουσικής και υπερηφάνεια για την πόλη που ζούμε … την “ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ”. Την Παρασκευή 29 Μαίου, στις 23:00 στο MEGA, θα ακούσετε για πρώτη φορά αυτό το νέο τραγούδι σε μια πολύ ξεχωριστή εκπομπή που ετοιμάζουμε για εσάς!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Αποκλειστικό-Και ο “τεράστιος” Πάριος στον Μπερτάκη- Με ποιόν θα συνεργαστεί;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.