Argy και εκτός συνόρων

Argy και εκτός συνόρων

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι τρεις τελευταίες-απανωτές μάλιστα- εμφανίσεις του Αργυρού εκτός ελλαδικού χώρου έδωσαν την πιο ηχηρή επιβεβαίωση. Οι Έλληνες τραγουδιστές είναι για τα μούτρα της Ευρώπης. Η μαγκιά τους δεν περιορίζεται μέχρι τα σύνορα. Εντός καλλιτεχνικής επικράτειας.

Χιλιάδες κόσμου μαζεύτηκε πρώτα στο Ισραήλ και μετά στην Γερμανία (Στουτγκάρδη – Dusseldorf) για να τον αποθεώσει. Ενώ έπεται ακόμη μια εμφάνιση, αυτή τη φορά πιο κοντά, στη Κύπρο, και φυσικά η καλοκαιρινή του επάνοδος στο ανανεωμένο Fantasia.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους. Με τον Αργυρό αποδεικνύεται ότι αντέχει ο τραγουδιστής της ελληνικής νύχτας, τόσο ο Έλληνας, όσο και ο αλλοδαπός, να παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες του, σε διπλό ταμπλό.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. «Σε πληρώνω, κύριε επαγγελματία τραγουδιστή, κόψε το λαιμό σου, να τα δώσεις όλα on the stage». Επειδή αυτό απαιτεί ο συνεργαζόμενος επιχειρηματίας, αυτό γουστάρει το κοινό κι αυτό περιμένει η δισκογραφική εταιρία που έχει αγοράσει τα δικαιώματα του καλλιτέχνη.

Διαβάστε ακόμα: Αργυρός, τραγουδιστής για Fantasia και ….στοίχημα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.