Απόψε η αδικία διορθώνεται

Ένας τραγουδιστής είναι σε θέση μόνον αυτός να αλλάξει την τύχη ενός παιχνιδιού; Βεβαίως. Να φέρει τα επάνω, κάτω, και αντίστροφα; Βεβαιότατα. Όπως και να «κρατήσει» το παιχνίδι έτσι όπως κυλάει.

Ο Νίνο Ξυπολυτάς είναι ένας τέτοιος τραγουδιστής. Πάντα έτσι ήταν. Ξεχωριστός. Ειδικής κατηγορίας, μεταχείρισης και αποστολής. Όμως, δεν του είχε δοθεί η δυνατότητα, να το δείξει, τόσα χρόνια, από την γνωστή συνομοταξία των γνωστών επιχειρηματιών. Κυρίως τον χρησιμοποιούσαν με συγκεκριμένη σκοπιμότητα, ως συμπληρωματικό και όχι κομμάτι ξεχωριστό. Αλλάζει πάλι καλά, μπαίνει στο παρελθοντικό χρόνο, η αδικία διορθώνεται, τα σωστά κομμάτια του παζλ ενώνονται. Θα γίνει στο αποψινό opening του Tokyo Theater ( ιδιοκτησίας αδελφών Βουτυράκου), θα γίνει με προοδευτικό, με μεγαλειώδη τρόπο, με τo the next big thing Μαρία Κορρέλλι, στο πλευρό του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "TOKYO THEATER NINO 20 YEARS CONCERT PREMIERE 25 FEB tokyotheaterathens IERA ODOS 41 ATHENS 210 3410200 VIP ROOMS RES: 6973 834121"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "TOKYO MARIA KORELLI PREMIERE 25 FEB tokyothenterathens IERA ODOS 41 ATHENS 210 3410200 VIP ROOMS RES: 6973 834121"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.