Αποκλειστικό! Μια είδηση, που θα εξασφαλίσει μεγάλη νυχτερινή δημοσιότητα…σίγουρα

Έτσι είν’ η ζωή. Κάποιος φεύγει, κάποιος άλλος έρχεται. Είτε μιλάμε για ομάδα ποδοσφαίρου, είτε για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ, στην εφορία, σε όποια δημόσια υπηρεσία, αυτή η διαδικασία αλλαγής γίνεται. Τα πράγματα προχωράνε μπροστά κι όχι το αντίθετο. Μόλις δόθηκε η εξήγηση του φαινομένου.

Οπότε, για το Τσίπας Μπλοκ καθόλου παράξενο δεν είναι, ότι ο χώρος στο Ταύρο Αττικής, που τα τελευταία χρόνια, φιλοξενούσε το νυχτερινό κέντρο Vegas, έχει περάσει σε άλλα χέρια. Έχει παρθεί η απόφαση. Έχουν πέσει οι υπογραφές. Έγκυρες πηγές μας το είπαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ερώτημα που πλέον χρειάζεται απάντηση. Τα νέα αφεντικά…ποιοι είναι ; Χρήστος Μαγκλάσης, Βασίλης Αθανασίου Παναγιώτης Σταυράκος.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, γένι και κείμενο που λέει "GUESS 五上 L"
Χρήστος Μαγκλάσης, Βασίλης Αθανασίου Παναγιώτης Σταυράκος

Αυτό σημαίνει πως μιλάμε για την ομάδα που ελέγχει το Cabana Live Stage, αυτό το νυχτερινό κέντρο. Αυτή είναι η ναυαρχίδα τους. Εδώ από όπου ξεκίνησαν όλα.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "KONTAPOY ΕΡΟΣ KONT CABANA CABANA CABANA DRYAU Ioteemed a 价 RESAUEN CUB CAB/AINA LIVESTAGE LIVE STAGE LL. NightStories.@ ప"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.