Αποκλειστικό- Απόλλωνας : Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής και η αδελφοποίηση με Φενέρ

Φίλιππος Καμίσης- Παντελής Αναστασόπουλους- Σωτήρης Γεωργίου

Το αποκλειστικό θέμα είναι το οξυγόνο της εφημερίδας, του σάιτ, του τηλεοπτικού ή ραδιοφωνικού σταθμού. Όταν γράφεται μια είδηση με την ένδειξη «αποκλειστικό» συντάκτες, αρχισυντάκτες και διευθυντές ζουν την αγωνία της επιβεβαίωσης του θέματος. Στην αντίθετη περίπτωση η αξιοπιστία τους κινδυνεύει.

Το TsipasBlog στις 23 Δεκεμβρίου 2019, δημοσίευσε μια είδηση που αφορούσε το ενδεχόμενο να μπει επενδυτής στον Απόλλωνα Πατρών. Ο οποίος, μάλιστα, όπως έγραψα, ανήκει στο αμερικανικό επιχειρηματικό λόμπι και μέχρι προσφάτως ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε το επίμαχο δημοσίευμα : ΕΔΩ

Η είδηση αυτή, επιβεβαιώθηκε σήμερα από τον Σωτήρη Γεωργίου. Ο συγκεκριμένος, αθλητικογράφος της 24 Media, κατά πολλούς “γκουρού” στο μπασκετικό ρεπορτάζ, μέσω facebook, δημοσιοποίησε φωτογραφικό υλικό του επιχειρηματία Παντελή Αναστασόπουλου. Αυτός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στις εξέδρες του ιδιόκτητου σταδίου της Περιβόλας, για να παρακολουθήσει τον αγώνα για την 14η αγωνιστική της Α2 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών, με τον Τρίτωνα, τον οποίον, τελικά, υπέταξε εύκολα, με 79-58.

Τον βλέπουμε στην παρακάτω εικόνες, μαζί με τον Γεωργίου, τον αντιπρόεδρο του Απόλλωνα Πατρών Φίλιππο Καμίση και το μέλος της διοίκησης, Μάκη Κουλούρη.

Φίλιππος Καμίσης- Παντελής Αναστασόπουλους- Μάκης Κουλούρης – Σωτήρης Γεωργίου

Ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο, που ανάρτησε και πάλι ο Γεωργίου, ο ενδιαφερόμενος επενδυτής, κος Αναστασόπουλος (δεξιά τέρμα), είναι μαζί με τον πρώην διεθνή διαιτητή Γιάννη Κόντη, αλλά και με τον Τζόνυ Μύκονος (έτσι τον αποκαλούν). Ο τελευταίος, για όσους τον ξέρουν, βρίσκεται στο κοντινό φιλικό πυρήνα του ισχυρού άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σωτήρης Γεωργίου-Τζόνυ Μύκονος-Γιάννης Κόντης -Παντελής Αναστασόπουλος

Και το κορυφαίο το άφησε για το τέλος ο γνωστός δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου, ο οποίος είναι φως φανάρι πως προωθεί τον Παντελή Αναστασόπουλο προς την διοικητική πόρτα του Απόλλωνα. “Αδελφοποίηση με την Φενέρμπαχτσε” έγραψε -μεταξύ… σοβαρού και αστείου;- κάτω από τις παραπάνω φωτογραφίες.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.