Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ – Ιδού γιατί τα έσπασε ο Μαζωνάκης με τον Ματσίκα!

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ - Ιδού γιατί τα έσπασε ο Μαζωνάκης με τον Ματσίκα!

Πριν το πάρει είδηση κανείς, το tsipasblog.gr αποκάλυψε το τέλος της κοινής επαγγελματικής πορείας του επιχειρηματία του Έναστρον, Κώστα Ματσίκα, με τον τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη. (Διαβάστε ΕΔΩ)

Είχε, βέβαια, προηγηθεί η επιστροφή της Πάολα (ΕΔΩ). Πολύ πριν την φυγή του Μαζώ. Η Πάολα, λοιπόν, αν και αρχικά είχε συμφωνήσει με τον κο Ματσίκα να βρίσκεται στην Ακτή Πειραώς, εντούτοις το τελευταίο διάστημα τα σχέδια άλλαξαν. Η μη παρουσία του Μαζωνάκη στο οπλοστάσιο του εν λόγω επιχειρηματία, τον έκανε να δώσει τα ηνία του Έναστρον σε αυτήν. Όχι μόνο για την σεζόν που έρχεται, αλλά για τα επόμενα 5 χρόνια. Όσο δηλαδή θα διαρκέσει το συμβόλαιο που υπογράφηκε μεταξύ των δύο πλευρών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τώρα το ερώτημα που πλανάται στην αγορά της αθηναϊκής νύχτας, είναι “γιατί τα έσπασε ο Μαζωνάνης με τον Ματσίκα”.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, προηγήθηκε ένα ραντεβού, μεταξύ Μαζωνάκη και Παπαπαθεοχάρη (Αθηνών Αρένα), το οποίo, όπως αναμενόταν, διατάραξε την ισορροπία της σχέσης του. Ο Ματσίκας ζήτησε τον λόγο από τον καλλιτέχνη και η συζήτηση κατέληξε σε άσχημο διαζύγιο.

Τελικά, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Ο Μαζώ -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη- έκλεισε με τον Παπαθεοχάρη και εν απουσία του Αντώνη Ρέμου (θα ξεκινήσει τη σεζόν από τη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Α, όπως έχω γράψει) θα ηγηθεί στο σχήμα του Αθηνών Αρένα από το φθινόπωρο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.