Αποκάλυψη-Tsipasblog : Ο Ριχάρδος τα παίρνει όλα- Και δεύτερο νυχτερινό κέντρο, αλλά και πλοίο

Αποκάλυψη-Tsipasblog : Ο Ριχάρδος τα παίρνει όλα- Και δεύτερο νυχτερινό κέντρο, αλλά και πλοίο

Ο Δημήτρης Ριχάρδος Μυλωνάς είναι χοντροπαίκτης στην Ελλάδα, όχι μονάχα στο χρυσό, που εκεί είναι “Βασιλιάς”. Έχει απλωθεί κι αυτός και ελέγχει νόμιμα και ιδιοκτησιακά το δικό του νυχτερινό κέντρο. θυμίζω ότι πρώτο το Tsipasblog.gr αποκάλυψε ότι αγόρασε το “Club 22”. Μέχρι τότε, φάνταζε σχεδόν σίγουρο ότι θα κατέληγε στα χέρια του Παναγιώτη Σαρδελή, που τώρα έχει το “Can Can”.

Και επειδή είναι σοβαρός και αξιοπρόσεκτος ως χοντροπαίκτης, ο Ριχάρδος, με τα εκατομμύρια του παίζει να θέσει υπό τη δική του κυριαρχία και άλλο νυχτερινό κέντρο. Μόνο που αυτό, το δεύτερο, το θέλει περισσότερο για τους καλοκαιρινού μήνες. Για αυτό και θα εδρεύει στην παραλιακή Λεωφόρος Ποσειδώνος. Η πληροφορία προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και δεν τελειώσαμε. Ο γνωστός τηλεπωλητής και ιδιοκτήτης επιχείρησης ενεχυροδανειστηρίου και αγοράς χρυσού, δεν έχει κανένα πρόβλημα να “μπλεχτεί” και σε άλλες δουλειές, που είναι εντελώς ξένες στην μέχρι σήμερα επιχειρηματική πορεία του. Κάνουμε στην άκρη τις ακαδημαϊκές και καφενειακές, όπως θες τις λες, κουβέντες και μιλάμε απλά και ξεκάθαρα. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το TsipasBlog.gr, αγόρασε επιβατικό πλοίο.

Τι γίνεται; Επίδειξη δύναμης από τι Ριχάρδο. Θέλει να δείξει πως είναι ο δυνατός ο παίκτης. Αυτός που κάνει χοντρό παιχνίδι και θέλει να ‘ναι ο πρώτος. Μήπως έχει κανείς αντίρρηση; Και που ξέρεις τι άλλο θα ακολουθήσει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.