Αποκάλυψη Δρόσου –«Koυμάντο στα οικονομικά μας δεν έκανα εγώ» (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη Δρόσου –«Koυμάντο στα οικονομικά μας δεν έκανα εγώ» (ΦΩΤΟ)

Φοβερά πράγματα. Για να το προσπεράσω έτσι. Σαν να μη το είδα. Ο Δημήτρης Δρόσος, ο πρώην πια αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, που, όμως δεν το βάζει κάτω και κυνηγά το όνειρο να ξαναπάρει τα ηνία, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 δήλωσε στον ραδιοσταθμό «ΣΠΟΡ ΦΜ Πάτρας 96,3 », κατηγορηματικά μάλιστα, τα εξής: «Είχα το γενικό πρόσταγμα σε ότι αφορά μόνο το αγωνιστικό τμήμα. Καμία πρόσβαση στους λογαριασμούς. Τις πληρωμές τις έκαναν οι μέτοχοι».

Τι είναι αυτό; Δεν ευθύνομαι εγώ για όσα στραβά συνέβησαν τους 3 τελευταίους μήνες της περασμένης σεζόν, που ηγήθηκα. Δική μου ευθύνη ήταν το management του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όχι, όμως και του κουμάντο που έγινε στο ταμείο, το οποίο το είχαν συγκεκριμένοι μέτοχοι. Αυτό ξεκαθάρισε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υποθετικά ότι τα εννοεί αυτά που λέει, ο Δρόσος. Εγώ, λοιπόν, συμπεραίνω πως μπορεί ο Καλογερόπουλος να είχε συνεργασία μαζί του, ωστόσο τα χρήματα (150 χιλ) που έβαλε στην ομάδα, τα διαχειρίστηκαν άλλοι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.