Νέες «βόμβες» Δρόσου για τα χρήματα που έβαλε, τη χορηγία Καλογερόπουλου, στο ποιος πλήρωνε και τον Απόλλωνα!

Νέες «βόμβες» Δρόσου για τα χρήματα που έβαλε, τη χορηγία Καλογερόπουλου, στο ποιος πλήρωνε και τον Απόλλωνα!

Ραδιοφωνική παρέμβαση ποταμός από τον Δρόσο στον Αλέξη Διγενή (Σπορ FM Πάτρας 96.3).. Το θέμα της ημέρας χθες και σίγουρα για τις επόμενες μέρες. Πολλά είπε ο πρώην κουμανταδόρος της καθημερινότητας της Παναχαΐκής και για τους Ελληνοσουηδούς που έχουν τον έλεγχο της ομάδας στην παρούσα φάση.

Γι’ αυτούς που παρακολουθούν το σήριαλ της “ιδιαίτερης” σχέσης, σε καθαρά διαπροσωπικό επίπεδο, του Δρόσου και του Καλογερόπουλου εδώ και κάποιες βδομάδες, δεν τους προκαλεί εντύπωση μια παραδοχή από τον πρώτο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συγκεκριμένα, ο Δρόσος, ο οποίος δείχνει να μην έχει πρόβλημα να τα λέει όλα, κατόπιν ερώτησης ακροατή, βγήκε και είπε πως πήρε χρήματα από τον Καλογεροπουλο. Μάλιστα αποκάλυψε-για πρώτη φορά δημόσια- και το ακριβές ποσό. “Περίπου 150 χιλιάδες ευρώ, στο πλαίσιο της συνεργασίας που είχαν και αφορούσε την Παναχαΐκή, όπως είπε.

Ξεκαθάρισε, όμως, πως το ποσό αυτό δεν πήγε στη τσέπη του, ούτε για το σπίτι του, ούτε για τις υποχρεώσεις του. Αλλά δόθηκε πράγματι ως χορηγία στην ομάδα, για να πει αμέσως μετά “το αρχικό πλάνο ήταν να μπει ο κύριος Καλογερόπουλος μαζί μου στην ομάδα, όπως και κάποιοι άλλοι μέτοχοι που στηριζόταν την προσπάθεια. Μέτα, βέβαια, που είδα που πραγματικά αποσκοπούσε, τον κράτησα μακριά”.

Όταν δε ο Αλέξης Διγενής του μετέφερε ότι “έχει ακούσει από κάποιους συμμάχους-συγκεκριμένα τον κύριο Λαμπρόπουλο- πως τα χρήματα που έχει βάλει στην ομάδα είναι 160 χιλιάδες”, είπε τα εξής : “Αυτό λέω και εγώ. Έδωσα 165 χιλιάδες στον Λαμπρόπουλο, άλλες περίπου 70 περίπου χιλιάδες στο χέρι του Γιώργου Αποστολόπουλου, που ήταν οικονομικός διευθυντής. Και έχω παραδώσει, ακόμη, εγώ με τα χέρια μου, άλλες 100 χιλιάδες, σαν απόδειξης που τις πλήρωσα και τις έδωσα στο λογιστήριο. Είναι αυτά τα 3 ποσά. Επίσης, δεν έχω καταθέσει και δεν έχω υπολογίσει οτιδήποτε αγόρασα η πλήρωσα για άλλες υποχρεώσεις, όπως παραδείγματος χάρη τα γραφεία. Επομένως, αθροίζοντας τα ποσά αυτά, ξεπερνάει συνολικά τις 400 χιλιάδες ευρώ”.

Στην ερώτηση “γιατί δεν έκανε φασαρία ενώ η συμφωνία βρισκόταν υπό εξέλιξη, αλλά την έκανε μετά την ολοκλήρωση της”, είπε : “Δεν πίστευα ποτέ, ποτέ όμως, πως θα γινόταν αυτό το deal. Ακόμη και σήμερα μου φαίνεται απίστευτο. Όλο το διάστημα αυτό, δεν ήθελα να φανώ και δεν θέλω ακόμα και σήμερα να φανώ ότι παλεύω για να πάρω μια θέση. Όταν, τελικά, ήρθε η νέα κατάσταση, είδα στην αρχή έναν ενθουσιασμό. Το να βγαίνω εγώ πάλι να πηγαίνω κόντρα, δεν είχε πάλι κανένα νόημα, γιατί είχε αποφασιστεί κάτι. Μετά βρέθηκα από το alert, γιατί ακουγόταν σαν να επέλεξα εγώ τους συγκεριμένους ανθρώπους. Όχι, εγώ τους επέλεξα να βοηθήσουν οικονομικά και τους κράτησα μακρά μέχρι να βεβαιωθώ για τις προθέσεις τους”.

Είπε, επίσης, πως νιώθει όμορα και περήφανος, γιατί έκανε αυτό που έπρεπε για το διάστημα που αυτός ήταν στην ομάδα. Και το δικαιολόγησε ότι “καλά είναι σήμερα που ανησυχούμε για το αύριο, αλλά τότε ανησυχούμε για το σήμερα και το χθες. Οπότε, βρεθήκαμε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και είμαστε τυχεροί που δεν βρεθήκαμε στην θέση που είναι σήμερα ο Ηρακλής, τα Τρίκαλα”.

Προς τος τέλος της “ανάκρισης” από τον ..ακροατή, έριξε ακόμη μια “βόμβα”. Αποκάλυψε πως αυτός είχε το γενικό πρόσταγμα σε ότι αφορά μόνο το αγωνιστικό τμήμα. Καμία πρόσβαση στους λογαριασμούς. Τις πληρωμές τις έκαναν οι μέτοχοι.

Τέλος, ο Δημήτρης Δρόσος προχώρησε σε μια άλλου είδους αποκάλυψη, λέγοντας πως «Έχει γίνει επαφή με τον Απόλλωνα. Έχει γίνει επαφή με κάποια άτομα» χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα για την συζήτηση που έχει κάνει».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.