Απλά ηγέτης! Τεράστια κίνηση Μαρινάκη

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Ολυμπιακός και ο ηγέτης του Βαγγέλης Μαρινάκης στέκονται έμπρακτα για μια ακόμα φορά δίπλα στους συνανθρώπους μας και τους βοηθούν με όλες τους τις δυνάμεις.

Οπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής από τον διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Γαβαλά, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών πρόσφερε το ποσό των 100.000 ευρώ στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης του ΠΣΑΠ και του gazzeta. Μια σπουδαία πράξη από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, που δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στους συνανθρώπους μας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτά τα χρήματα θα δοθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για να υποστηριχτεί ο αγώνας του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊού. Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε στέκεται δίπλα τους και τους βοηθάει. Οπως κάνει πάντα όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Γαβαλάς ανέφερε: «Δόξα τον Θεό είναι καλά ο κ. Μαρινάκης. Πρέπει να κρατάμε το πόσοι συνάνθρωποί μας βγαίνουν νικητές. Είναι αθλητικό κίνημα αλληλεγγύης αυτό που γίνεται σήμερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ. Έχουμε άριστη συνεργασία μαζί τους. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία. Να μεταφέρω και τα συγχαρητήρια του κ. Μαρινάκη και να σας πω ότι διαθέτει 100.000 ευρώ για τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ. Ο Ολυμπιακός όπως μου ζήτησε να μεταφέρω ο κ. Μαρινάκης θα είναι δίπλα στον ΠΣΑΠ. Με τον Γιώργο Μασούρα είχα επισκεφθεί σχολείο πριν από τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Κουρμπέλη πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Πριν τον ΠΑΟΚ που ήρθε ο Πασχαλάκης και πριν το ματς με την ΑΕΚ. Ξεχωριστές οι πρωτοβουλίες αυτές. Εμείς ως Ολυμπιακός προσπαθήσαμε να βγάλουμε πολλά απ’ όσα ενώνουν τους ανθρώπους εκτός γηπέδου. Με ανθρώπους όπως τον κ. Γαρρή και τον Κυριάκο είχαμε και έχουμε πολύ καλή συνεργασία».

Παράλληλα, σπουδαία βοήθεια προσφέρουν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα δώσουν άλλα 12.000 €. Οι Ερυθρόλευκοι μάλιστα επιφυλάσσονται και για άλλη δωρεά. «Οι πράξεις μετράνε στο τέλος. Ήταν δύσκολο να τους βρω όλους. Επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια και προσφέρουμε σήμερα 12 χιλιάδες ευρώ. Σίγουρα ένα σεβαστό ποσό αλλά το λιγότερο πραγματικά που θα μπορούσαμε να δώσουμε», ανέφερε ο Βασίλης Τοροσίδης, στο live του «gazzetta» για τον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης του ΠΣΑΠ.

-to10.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.