Απίστευτο το φετινό! τα σχήματα χαλάνε το ένα μετά το άλλο- Τώρα και το Καρράς -Παολα, που είχε σχεδόν κλείσει στο Fever- Στην Αθήνα σήμερα ο Φώτης για το από δω και πέρα – Ο Καρράς έχει να κάνει να κάνει μια επέμβαση, μετά θα ακούσει τους ενδιαφερόμενους- Ο Παπαγεωργίου είναι πολύ ικανός και έμπειρος, έχει ήδη θα καταφύγει στην εύρεση άλλων λύσεων

Σύμφωνοι, η νύχτα έχει ιστορικά πολλά γυρίσματα. Μπορούν να φτιάξουν όλα και να χαλάσουν όλα – και μάλιστα στο δευτερόλεπτο επάνω. Αλλά αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες, δεν γίνεται να έχει ξαναγίνει! Ο απόλυτος μύλος. Διότι κάποιοι δεν λένε να δουν πιο μπροστά, να ξεκολλήσουν, να αφήσουν πίσω τις όποιες «κόντρες κολλεγίου» υπήρχαν. Τα έχουμε πολλές φορές πει. Και αναφέρομαι σε συμφωνίες «κλειδώματα» για τη νέα σεζόν… σχήματα και συμφωνίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, δεν έχουν περάσει λίγες μέρες από την είδηση που μοιραστήκαμε μαζί σας, πρώτοι φυσικά, ότι χάλασε το σχήμα Μαζωνάκης-Σχοινάς στο Κέντρο Αθηνών. Και δεν είναι μόνο αυτό. Παρά ότι το πάλεψε πάρα πολύ, ο επιχειρηματίας του Fever Θανάσης Παπαγεωργίου, να γίνει το Βασίλης Καρράς-Πάολα, που είχε σχεδόν κλειδώσει. Δυνατό σχήμα και πολύ υπολογίσιμο θα ήταν. Τελικώς, δεν θα γίνει, να που ξεκλειδώνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι o μάνατζερ της Πάολα Φώτης Ζογγλοπίτης, σήμερα το απόγευμα θα έρθει στην Αθήνα, από την Θεσσαλονίκη. Για να συζητήσει τις προτάσεις τις από εδώ και πέρα, που δεν αμφιβάλουμε πως είναι αρκετές.

Και ο Καρράς ; Προηγείται μια επέμβασή που πρέπει να κάνει. Μετά από κάνα 20ημερο, θα είναι σε θέση να ακούσει τους ενδιαφερόμενους.

Περιττό βέβαια να σημειώσω ότι ο Θανάσης Παπαγεωργίου, είναι πολύ ικανός και έμπειρος, για να μείνει με τα χέρια κάτω, έχει ήδη θα καταφύγει στην μελέτη άλλων λύσεων.

Διαβάστε επίσης : Τα τελευταία news και δεν αποδειχθούν fake φέρνουν την ανατροπή.. Δεν θα είναι στο Box o Διονύσης Σχοινάς! Η σύζυγος Καίτη Γαρμπή, η πρώην από όταν ήταν παιδάκια Κοκκίνου, το καλοκαίρι με τα “τρελά” μεροκάματα, Αυτοκίνηση, ο Μενιδιάτης, και οι άσχετοι “ειδικοί” της φάπας, που κλέβουν το tsipasblog.gr, αλλά δεν λένε ότι στρίβουν και τρέχουν, όταν έξω μας βλέπουν

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.