Απίστευτο… και όμως πατρινό…!

Απίστευτο… και όμως πατρινό…!

Δημοσιεύθηκε στο facebook page του πατρινού δημοσιογράφου, Κωνσταντίνου Φλαμή :

Το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από επεισόδιο που προκλήθηκε χωρίς την ευθυνη του Φιλιππου Ανδρεόπουλου στους μεσογειακούς, κάποιος κύριος με Διευθυντική θέση του αφαίρεσε με βιαιοπραγία την διαπίστευση γιατί έτσι έκρινε χωρίς η Οργανωτική Επιτροπή να κάνει τίποτα γι αυτό και το βράδυ η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης παρουσία του Αντιπροέδρου της Οργανωτικής Επιτροπης Θόδωρου Δούρου του απένειμαν τα εύσημα για την τεράστια προσφορά του στο Ολυμπιακό Κίνημα. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο λόγος για τον συνάδελφο δημοσιογράφο και συλλέκτη Φίλιππο Ανδρεόπουλο, ο οποίος πριν από λίγες ώρες στο πλαίσιο των εγκαινίων της Έκθεσης «Η εποχή του Ολυμπιακού Ύμνου στο σπίτι του Κωστή Παλαμά» που εγκαινίασε η κυρία Μενδώνη παρουσία του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη, του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και πλήθους άλλων επισήμων από τον πολιτικό, επιχειρηματικό κόσμο καθώς και τον κόσμο του πολιτισμού, εισέπραξε τα εύσημα για την ανιδιοτελή του προσφορά στον Ελληνικό Αθλητισμό.

Και όμως λίγες ώρες πριν κάποιος αποφάσισε χωρίς προς το παρόν να έχει καμία επίπτωση για την ενέργεια του, να του αφαιρέσει με παράνομο και βίαιο τρόπο εκτός της εγκατάστασης των μεσογειακών τη διαπίστευση, γιατί έτσι έκρινε…

Απίστευτο και όμως Ελληνικό… Μάλλον απίστευτο… και όμως πατρινό…! Ο Φίλιππος Ανδρεόπουλος παραχώρησε… την συλλογή του για την μισή αυτή εκπληκτική έκθεση με Ελληνικά κειμήλια! Ο κύριος που του αφαίρεσε με βία την διαπίστευση εκτός από το να παίρνει τον μισθό του, τι εχει προσφέρει στην Ολυμπιακή ιδέα; ΑΛΗΘΕΙΑ, ο ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ; Η πρέπει να απευθυνθούμε στον Σπύρο Καπράλο; Μέχρι αυτη την ώρα η διαπίστευση που με βία αφαιρέθηκε από το λαιμό του Φίλιππου, παραμένει…. στα χέρια του Διευθυντή που την τράβηξε και την έκοψε! 

Φίλιππος Ανδρεόπουλος παραχώρησε… την συλλογή του για την μισή αυτή εκπληκτική έκθεση με Ελληνικά κειμήλια! Ο κύριος που του αφαίρεσε με βία την διαπίστευση εκτός από το να παίρνει τον μισθό του, τι εχει προσφέρει στην Ολυμπιακή ιδέα; ΑΛΗΘΕΙΑ, ο ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ; Η πρέπει να απευθυνθούμε στον Σπύρο Καπράλο; Μέχρι αυτή την ώρα η διαπίστευση που με βία αφαιρέθηκε από το λαιμό του Φίλιππου, παραμένει…. στα χέρια του Διευθυντή που την τράβηξε και την έκοψε! 

Σ.Σ. Μετά από όλα αυτά θα μου την τραβήξει και μένα! Δεν πατάω το πόδι μου στην εγκατάσταση! Η θα χω κρύψει την διαπίστευση στην κωλότσεπη!!!! Με την ελπίδα… να μην μου βάλει χέρι! 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.