Απάντηση Μαρινάκη στο μήνυμα Μητσοτάκη

Απάντηση Μαρινάκη στο μήνυμα Μητσοτάκη

Σας το είχαμε γράψει εγκαίρως. Η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Το αντίθετο. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και δεν αποκλείεται να πάρει και “πολεμικό» χαρακτήρα.

Προς το παρόν περιορίζονται σε ένα μπρα ντε φερ και προειδοποιητικές βολές εκατέρωθεν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέντευξή στη γερμανική FAZ έστειλε μήνυμα και τροχιοδεικτική βολή στον Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς όμως να τον κατονομάσει, αλλά τον περιέγραψε με τρόπο που δεν αφήνει καμία αμφιβολία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το μήνυμα και με τη ναυαρχίδα των σάιτ του ομίλου, που αναλαμβάνει τις δύσκολες αποστολές, έστειλε το δικό του μήνυμα. Επιτέθηκε στην επιχείρηση εκδίωξης από κτήρια που είχαν καταληφθεί από πρόσφυγες κυρίως. Και με το χαρακτηριστικό τίτλο «Για τους πρεζέμπορους στα Εξάρχεια στέλνεις τη Δίωξη Ναρκωτικών όχι τα ΜΑΤ», αποδομεί την επιχείρηση κάθαρση των Εξαρχείων. Μάλιστα φτάνει μέχρι του σημείου να συγκρίνει εμμέσως το Μητσοτάκη με τον Ερντογάν, κάνοντας αναφορά στην ανάλογη επιχείρηση σε πάρκο της Κωνσταντινούπολης, που προκάλεσε εξέγερση.

Και τώρα περιμένουμε τη βολή Κυριάκου. Εκτός κι΄ αν βάλει τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να απαντήσει. Βλέπετε αυτός είναι ο πολιτικός προϊστάμενος, της Δίωξης Ναρκωτικών και τον ΜΑΤ. Και επιπλέον αυτός επιβλέπει την επιχείρηση Εξάρχεια.

Το μήνυμα πάντως, έχει αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

από eretikos.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.