Αντύπας θα είναι στο παλιό Καραμέλα με Παπαγεωργίου

Τίποτα δε δίνεται τυχαία και δίχως να ‘χεις κάτι να περιμένεις. Ο οπαδός της εξέδρας του Τσίπας Μπλοκ είναι σε στάση αναμονής. Είναι υποψιασμένος. Τον ξεχωρίζεις αυτόν του τσίπας μπλοκ από τον άλλον. Έίτε της Ορίτζιναλ, είτε της 4, όποια φανέλα φοράει. Το ξαναλέμε. Τίποτα δε δίνεται τυχαία και δίχως να ‘χεις κάτι να περιμένεις.

Δηλαδή; Δύο επιχειρηματίες, από τους λεγόμενους “μεγάλους”, του σωματείου των νυχτερινών. Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό την παραγωγή των νέων τραγουδιών του Αντύπα. Τραγουδιστής από τους διαχρονικούς ελληνικούς μύθους, απευθύνεται σε μεγάλη πελατεία. Ρεπορτάζ αποκλειστικό δικό μας, με μήνυμα, με νόημα, για το οποίο άνθρωποι σοβαροί και αξιοπρεπείς, μπήκαν στη διαδικασία να ρωτήσουν. Διότι έβγαλαν το συμπέρασμα πως κάτι παίζει εδώ, και είναι πολύ δυνατό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό είναι το θέμα. Μπαίνω! Αντύπας και το παλιό Καραμέλα, που επιστρέφει μετά από χρόνια, και στο εγχείρημα συναντάμε τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου, όπως πρώτο αποκάλυψε το tsipasblog. Είναι πολύ κοντά για γάμο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.