Στο αντίθετο ρεύμα, χωρίς φρένα…

Εγώ αν ήμουν το «Tokyo Theater Athens», θα το γκρέμιζα όλο το μαγαζί. Θα έβαζα μπρος τις μπουλντόζες, μέχρι να βεβαιωθώ πως η νέα χωρητικότητα, θα είναι σίγουρα διπλάσια. Αυτό θα έκανα. Θα γίνει κάποια στιγμή και σύντομα. Δεν θα μπορούσα να κάνω και αλλιώς, έτσι όπως η Ιουλία Καλλιμάνη πάει. Σφαίρα πάει. Και στην δεύτερη σεζόν με Βουτυρακαίους και Τουρατζίδη, να την τοποθετούν στα ίδια κατηγορία με τα γνωστά θηρία..Γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που έχουν κάνει, όταν από την άλλη όχθη, ο νυχτερινός κόσμος, βλέπεις που πάει. Κατά διαόλου. Τίποτα δεν τσουλάει, αρκετοί έχουν στενοχωρηθεί, ετοιμάζονται να κατεβάσουν ρολά, να το κλείσουν το ρημάδι..

Τελικά, η Καλλιμάνη συνεχίζει το βιολί της, για να κάνουμε ταμείο. Αφού «σαρώσει» το Spotify και το YouTube με το «Εφτά στα Εφτά – 7/7», συνεχίζει ακόμη πιο δυνατά.. Και παρουσιάζει το νέο single με τίτλο «Έφυγε;» μέσα από ένα δυνατό medley.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακούστε το ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.