Άντε σήμερα να κόψεις πρωτοχρονιάτικη πίτα…Με τι ψυχολογία ; Το έθνος, σαν πληγωμένο ζώο, θα γλύφει τις πληγές του- Σε αυτό μόνο θα είναι το μυαλό σου! Πως να μην αναβάλλει τα πάντα ο Μεσούλας

Τι να το γράψω εγώ – με πρόλαβαν πολλοί άλλοι: Η σύγκρουση των τρένων, η τραγωδία στα Τέμπη, είναι πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ. Ίσως το πιο θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της Ελλάδας, αν μετρήσουμε τις ανθρώπινες απώλειες. Τουλάχιστον 36 οι νεκροί και δεκάδες τραυματίες – Ψάχνουν εγκλωβισμένους. Είναι ότι χειρότερο των τελευταίων ετών, ο πιο κακός οιωνός για το 2023. Το πιο μαύρο σημάδι. Δεν χάσαμε μόνο ανθρώπους.. Χάσαμε κάτι πιο ουσιαστικό. Την εμπιστοσύνη στη ζωή. Την προοπτική του μέλλοντος. Η ανθρωπότητα προοδεύει, προοδεύει, βελτιώνει το προσδόκιμο επιβίωσης, νικάει επιδημίες και αρρώστιες, πηγαίνει βόλτες στο διάστημα – Μα δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα. Ο καθένας μας δεν ξέρει αν θα έχει αύριο.

Άντε μετά να κόψεις την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Με τι ψυχολογία ; Το έθνος, σαν πληγωμένο ζώο, θα γλύφει τις πληγές του. Σε αυτό θα είναι μόνο το μυαλό σου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι, καλά έκανε ο Δημήτρης Μεσούλας, ο γνωστός επιχειρηματίας του Πειραιά (Aristotle, Barrique Port, La Red) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά (ΚΟΔΕΠ) έκανε το ελάχιστο. Αναβάλει τα πάντα για σήμερα. Και την πίτα και το live. Δεν είναι η ώρα για τέτοια πράγματα. Να θρηνήσουμε τώρα και θα γίνουν τα άλλα.

H ανακοίνωση :

“Λόγω του σημερινού τραγικού γεγονότος στα τεμπη η σημερινή κοπη της πίτας και ομιλία αναβάλλεται για την Δευτέρα στις 18:30 το απόγευμα στο Aristotle Piraeus ο ανθρώπινος πόνος και η δυστυχία είναι πάνω από όλα αυτά.Σας ευχαριστώ πολύΕπίσης αναβάλλεται και το σημερινό μας live”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.