Ανεβαίνει level το Padam, στη Γλυφάδα

Ανεβαίνει level το Padam, στη Γλυφάδα

Είναι κάποια μαγαζιά που μπαίνεις και δε θέλεις να φύγεις ποτέ. Ένα τέτοιο είναι και το Padam, στο κέντρο της Γλυφάδας. Όταν ο φίλος μου Λεάνδρο Ζέρρης, μου έλεγε ότι είναι ενθουσιασμένoς με το all day bar- restaurant που άνοιξε, θεωρούσα ότι ήταν υπερβολικός. Όταν, όμως, πάτησα το πόδι μου εκεί, κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσε. Στην οδό Πανδώρας 18, σε μια περιοχή που θεωρείται “δεξαμενή”επωνύμων, το Padam έχει γίνει μέσα σε ένα χρόνο στέκι. Γιατί έχει χαρακτήρα, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, χαμογελαστούς ανθρώπους και απαράμιλλη αισθητική και διακόσμηση, την οποία έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο ιδιοκτήτης προσωπικά.

Οι οποίος δείχνει ότι δεν είναι διατεθειμένος να μείνει πίσω στη «μάχη» της επόμενης, πολύ δύσκολης ημέρας. Αφού αποφάσισε να μην ανοίξουν τη Δευτέρα 25 Μαΐου, που ήταν η μέρα άρσης των μέτρων, αλλά να το μεταθέσει μέσα στο Ιούνιο. Και ο μοναδικός λόγος είναι για να προλάβει την ολοκλήρωση των έργων της θεαματικής ανακαίνισης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μάλιστα, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε βίντεο από την εξέλιξη της.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε εκεί, θέλω να μου κάνετε μια χάρη: Nα ζητήσετε τoν Σταύρο, τoν υπεύθυνο και μετρ της Ζήνα, και να τον ρωτήσετε με ποιον θα συνεργαστεί. Γιατί είναι πολλοί φίλοι που με ρωτούν.

Αν δεν τον πετύχετε, σίγουρα θα “πέσετε” στον Θανάση, τον Χρονόπουλο. Το “δεξί χέρι” του Λεάνδρο και άριστο γνώστη από επιχειρήσεις της εστίασης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.