Αλέξης Πρεβενάς: Το ντουέτο με την Μπάστα και ο “σύμμαχος” Καλαθάς

Αλέξης Πρεβενάς- Σάσα Μπάστα- Θέμης Καλαθάς

Ο Αλέξης Πρεβενάς ετοιμάζει ένα ντουέτο – έκπληξη με τον Σάσα Μπάστα.

Το “Μια μοντέρνα απ’ την Αθήνα”, που είναι πολύ γνωστό δημοτικό τραγούδι και ερμηνεύει ο Κώστας Σαφέτης, αποτέλεσε το απόλυτο trend του Tik Tok, στη περίοδο του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να γίνει viral, θα σταθεί αφορμή για να συνεργαστούν δισκογραφικά. Το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την GABI Music & Haperis Productions.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σάσα Μπάστα- Αλέξης Πρεβενάς

Έτσι, σηματοδοτείται το δεύτερο πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα του Αλέξη Πρεβενά. Το πρώτο ήταν η “Σταυρούλα“. Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, πάλι από την ίδια εταιρία, του κύπριου Μάριου Χαπέρη, ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των digital charts, ενώ οι προβολές του στο YouTube πλησιάζουν τα 2 εκατομμύριο.

Ο Αλέξης Πρεβενάς, όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια, νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος για ακόμη έναν λόγο. Αφού βλέπει πως ο ισχυρός Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, Θέμης Καλαθάς, που «ξέμεινε» στην Ελλάδα λόγω κορονοιου, εξελίσσεται πλέον σε στενός του σύμμαχος και υποστηρικτής.

Αλέξης Πρεβενάς- Σάσα Μπάστα-Θέμης Καλαθάς
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.