Ανατροπή: Ο Καλογερόπουλος κρατάει τον Σωτηρόπουλο

Ολική ανατροπή: Ο Καλογερόπουλος κρατάει τον Σωτηρόπουλο

Πλήρης ανατροπή δεδομένων στη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιώργου Σωτηρόπουλου από την Παναχαΐκή, που κατέχει τη θέση του Γραφείου Τύπου. Ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας, Σάκης Καλογερόπουλος, ενώ αρχικά έδειχνε πως θα τον αντικαταστήσει (και αυτόν), φέροντας δικό του άτομο για το συγκεκριμένο πόστο, που δεν αποκλείεται να μην ήταν δημοσιογράφος, εντούτοις τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν τις τελευταίες ώρες.

Όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το tsipasblog.gr, τελικά, το νέο αφεντικό της ΠΑΕ Παναχαϊκή το σκέφτηκε ξανά το αν θα αποδεσμεύσει η όχι τον νεαρό πατρινό δημοσιογράφο και φανατικό οπαδό της ομάδας, και, κατέληξε, στο να τον κρατήσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο μεταξύ, η έντονη αντίδραση, όχι μόνο των οργανωμένων, αλλά και του φίλαθλου κοινού της πόλης, από την αποχώρηση-σοκ του αρχηγού Νίκου Λουμπαρδέα, τα απίστευτα καρφιά Δρόσου για τη νέα τάξη πραγμάτων στην Παναχαϊκή, αλλά και οι δηλώσεις του Αντώνη Κουνάβη «Ότι συνέβη στη γενική συνέλευση είναι παντελώς άκυρο», μάλλον δείχνουν να έχουν πιάσει τόπο και ο Σάκης Καλογερόπουλος ζυγίζει εκ νέου τις αποφάσεις που θα λάβει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.