Αχαία: Ο Μπονάνος “σάρωσε” με Φαρμάκη και σκέφτεται να κατέβει με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές

Αχαία : Ο Μπονάνος "σάρωσε" με Φαρμάκη και σκέφτεται να κατέβει με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές

Μία γνωστή λαϊκή παροιμία λέει πως «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη» και φαίνεται πως ταιριάζει ”γάντι” στην περίπτωση του Χαράλαμπου Μπονάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tsipasblog.gr, ο πρώην διοικητής της 6ης ΥΠΕ και γνωστός ιατρός, μετά την εντυπωσιακή στήριξη των κατοίκων της Δυτικής Ελλάδας στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, που τον ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του νέου Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται για το ενδεχόμενο να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο ίδιος “σάρωσε” και αναμενόμενα, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνουν σκέψεις να τον εντάξουν στο ψηφοδέλτιό τους. Μάλιστα, μαθαίνω πως του έγινε και επίσημα πρόταση συμμετοχής.

Ωστόσο, ο ίδιος, τη δεδομένη στιγμή φέρεται να ζυγίζει όλα τα δεδομένα και συγκλίνει περισσότερο προς την παραμονή του στην περιφέρεια. Που λογικά θα έχει θέση Αντιπεριφερειάρχη.

Πάντως, αξίζει να υπογραμμιστεί ότι κομματικοί κύκλοι βλέπουν με καλό μάτι μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του.

Υπενθυμίζεται ότι εννιά πρώτοι που έχουν λάβει τηλεφωνικά και επίσημα το μήνυμα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι εκ των πραγμάτων οι δύο βουλευτές Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσωνας Φωτήλας, ο Γιώργος Κουτρουμάνης, η Ασπασία Ρηγοπούλου, η Αθηνά Τραχήλη,η Έφη Γιαννιά, η Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Άγγελος Τσιγκρής και η Ντία Ζαχαροπούλου-Στούμπου.

Από εκεί και πέρα, στο τραπέζι, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, παραμένουν μέχρι στιγμής, οι υποψηφιότητες των Θανάση Νταβλούρου, Γεωργίας Ντάτσικα, Έλενας Κονιδάρη, και της προέδρου στον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας, Άννας Μαστοράκου, υπό την προϋπόθεση πως και αυτή θα το επιθυμούσε, καθώς είναι μικρή η διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.