Ανασχηματισμός της πλάκας

Το αστείο λέγεται για να προκαλέσει γέλιο, ευθυμία. Στην πολιτική λένε αστεία, αλλά τα πετάνε στα… σοβαρά. Είναι αστεία που δεν έχουν τη σκοπιμότητα του αστείου. Του σούπερ απαραίτητου στη ζωή. Γνωστό ότι το γέλιο είναι απόλυτα ευεργετικό και απαραίτητο στον άνθρωπο. Έρευνες επιστημονικές συμφωνούν για τα δώρα του γέλιου στη ψυχική, αλλά και σωματική υγεία του ατόμου.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ανασχηματισμό. Πολύς θόρυβος για το τίποτα. Κι όμως, στα σοβαρά το λένε. Καθώς ακέραιο άφησε τον βασικό κορμό της κυβέρνησής του. Θα μπορούσε κανείς με ασφάλεια να υποθέσει πως ο ανασχηματισμός αυτός, πραγματοποιήθηκε προκειμένου να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση οι Θεοδωρικάκος και Βρούτσης και να αλλάξουν υπουργεία οι Κώστας Χατζηδάκης και Μάκης Βορίδης. Οι υπόλοιπες αλλαγές αφορούν σε δευτερευούσης σημασίας κινήσεις, οι οποίες εξισορροπούν το εσωτερικό κομματικό τοπίο της Νέας Δημοκρατίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάνομε πλάκα; Τι άλλο! Όχι και να το πάρουμε σοβαρά, να τρομάξουμε γιατί στο κόμμα της Κυριάκου έγιναν αλλαγές. Άλλο είναι το ερώτημα των περισσοτέρων μας. Γιατί να αλλάξει η κυβέρνηση, αφού όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τα κάνει όλα τέλεια και ο λαός την λατρεύει;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.