Είναι άλλος αυτός ο Σαμπάνης της Θεσσαλονίκης…Είναι Θεός !

Τι αποτύπωμα αφήνει στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Σαμπάνης, που το καιρό αυτό, εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Catalaya ; Και το ερώτημα μόνο εύκολο και γρήγορο είναι, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν την πραγματικότητα. Ότι, δηλαδή, το παιχνίδι του συζητιέται σ’ όλο τον πλανήτη νυχτερινή Ελλάδα. Σιγά που θα περιμέναμε ένα ακόμη ”δελτίο τύπου” για να αξιολογήσουμε, να αποδεχτούμε τα αυτονόητα.

Καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ ο Σαμπάνης στη Θεσσαλονίκη. Όχι απλά πηγαίνει καλά, πολύ καλά, εξαιρετικά. Είναι θεός, μοναδικός, είναι ο καλύτερος της ιστορίας του. Η τεχνική και η ποιότητα του, τα βρίσεις σε ελάχιστους άλλους τραγουδιστές. Φτιάνει στο γήπεδο πράγματα που δεν τα είχαμε ξαναδεί. Μοιάζει με πολεμιστή που ποθεί τη μάχη. Σήμερα, στο 2023, όπου η νύχτα περισσότερο από ποτέ στο παρελθόν, έχει προχωρήσει σε ιδέες, σκέψεις και εικόνες. Αυτή είναι η μια και μοναδική αλήθεια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, πλήθος και κείμενο που λέει "LATALAYA"
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, μουσικό όργανο και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, σαξόφωνο και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, σαξόφωνο και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και πλήθος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.