Σε μια εποχή που η νυχτερινή διασκέδαση έχει πάψει προ πολλού να είναι η «σίγουρη μπίζνα» του παρελθόντος, υπάρχουν ακόμη επιχειρηματίες που επιμένουν να επενδύουν σε μαγαζιά, πίστες και τραγουδιστές, σε μια αγορά ολοένα και πιο δύσκολη, αβέβαιη και συχνά ζημιογόνα.
Την ίδια ώρα, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν διαβάσει σωστά τη νέα πραγματικότητα. Με πιο ανοιχτά αντανακλαστικά και τα ραντάρ τους σε διαρκή λειτουργία, καταλαβαίνουν ότι το μέλλον δεν βρίσκεται πλέον στη νύχτα. Γι’ αυτό και στρέφονται σε άλλους κλάδους, με μεγαλύτερη σταθερότητα, προοπτική και ουσία.
Το real estate, οι εταιρείες security, οι απολυμάνσεις και οι απεντομώσεις είναι μερικοί μόνο από τους τομείς που κερδίζουν πλέον το ενδιαφέρον όσων θέλουν να επενδύσουν με πιο σύγχρονη λογική. Είναι δουλειές που πατούν πάνω σε πραγματικές ανάγκες της αγοράς και όχι σε ένα μοντέλο διασκέδασης που δείχνει να φθείρεται όλο και περισσότερο.
Γιατί όσο κάποιοι συνεχίζουν να κυνηγούν τη λάμψη της νύχτας, κάποιοι άλλοι χτίζουν από τώρα τις επιχειρήσεις του αύριο.

