Αλλάζει χέρια το Diogenis ;


Κόβουμε τη φιλοσοφία και τη φιλολογία περί business και τελειωμού τους, λόγω της παλιαρρώστειας του Covid-19. Αυτά τα λένε οι άλλοι, όχι το tsipasblog.gr. Δουλειές και κονόμες θα υπάρχουν και μετά την φυγή του. Αλλά πρέπει να μονταριστούν από τώρα. Για να μπορείς να είσαι δικαιωματικά πιο σίγουρος ότι θα χτιστούν σε γερά, νόμιμα, σωστά και πεντακάθαρα θεμέλια.

Μπαίνω στο ψητό. Επιχειρηματίας, λοιπόν, ψάχνεται να αυξήσει τα κέρδη του προϊόντος τους. Της νυχτερινής διασκέδασης. Όταν λέμε επιχειρηματίας, μην πάει το μυαλό σε αυτόν της γειτονιάς σου, στον οποιονδήποτε υποψήφιο, αλλά στον μέγιστο πολυθρονάτο νταραβερτζή. Ο οποίος, με άμπρα – κατάμπρα, με μαγεία που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι, σχεδόν όλοι οι άλλοι, φέρεται να ενδιαφέρεται να κάνει δικό του και το Diogenis Studio. Είχε ακουστεί στο ξεκίνημα της πανδημίας, μετά όχι τόσο και σήμερα ξανά ακούστηκε στα αυτιά μου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Μέσα σ’ όλα, ανοίγουν και την νύχτα- Όμως πότε και πως ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.