All Star Game

All Star Game

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Μανώλης Λιδάκης… αλλά και άλλα πρώτα ονόματα. Πάντα η Ελλάδα έβγαζε παικταράδες στο τραγούδι.

Το θέμα είναι πως για πρώτη φορά στα καλλιτεχνικά χρονικά της χώρας, έγιναν ένα. Κι, όμως, ενώθηκαν» επί σκηνής. Χωρίς βεντετισμούς και μανιέρες (κι ας είναι οι περισσότεροι, σούπερ βεντέτες!). Με τη φετινή συναυλία του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”, του ΣΚΑΙ με άλλα λόγια, η οποία ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο Έλληνα λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Νίκο Νικολόπουλο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για την Ιστορία. Στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο το βράδυ της Δευτέρας, στη μεγαλύτερη μάζωξη κορυφαίων Ελλήνων τραγουδιστών τα τελευταία δέκα χρόνια, το οποίο το λες άνετα και “All Star Game”, μαζεύτηκαν 45 χιλιάδες θεατές.  

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.