Η αληθινή ιστορία μιας πλεκτάνης…

Πόσοι ήταν που σταυρώθηκαν σαν τον Κύριο Ιησού Χριστό, με την υπόθεση της 25χρονης Γεωργίας Μπίκα από τη Θεσσαλονίκη, που ανέφερε ότι δήθεν την βίασαν, στη σουίτα 401 στο ξενοδοχείο «The Met», την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2022, που είχε δώσει το «παρών» σε πάρτι, που διοργάνωναν γόνοι πλούσιων οικογενειών της Αθήνας; Ήταν αρκετοί. Και την ερώτηση, την έκανα για πάρτη σου, γιατί εγώ ξέρω την αληθινή απάντηση. Αλλά δεν τα είπαμε όλα και καθαρίσαμε.. Άρα, δεν τελειώσαμε, τώρα μόλις αρχίζουμε.

Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει όλo αυτό το «δικαστήριο» που στήθηκε στο Twitter, αυτά τα #cancel, πόσους πήρε η μπάλα. Άδικα! Μάνες αθώων ανθρώπων, κινδύνευσαν με εγκεφαλικό επεισόδι. Πως, λοιπόν, να ξεχάσεις την εξοχότητα του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, τι κάνει αυτός σήμερα αλήθεια; Έχει χαθεί λένε. Πραγματικά είπε πολλά αυτά το νούμερο. Τι τράβηξαν αρκετοί και απορώ πως άντεξαν. Εγώ προσωπικά δεν θα είχα αντλεξει. Ναι, βέβαια. Δεν μπορείς χωρίς στοιχεία, χωρίς ενδείξεις, να χαρακτηρίζεις κόσμο μαφιόζους και ναρκέμπορους. Αυτό που συνέβη ήταν πέραν κάθε λογικής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η μεγάλη εφημερίδα της “Καθημερινής” ανακαλύπτει την πλεκτάνη του δήθεν βιασμού. Δηλαδή;

Διαβάστε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.