Αλητείες, ναρκωτικά, gay σχέσεις κτλ. κτλ.

20 χρόνια έχει κλείσει στο κουρμπέτι και φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να τον συμπαθούν οι πάντες. Άντρες, γυναίκες, gay και παιδιά. Είναι πολύ καλός ηθοποιός, είναι αφοπλιστικά ειλικρινής, είναι ευχάριστος, πολύ cool, δεν σου μεταδίδει καμία υστερία και κακά τα ψέματα όλοι τον θέλουν για φίλο και όλες για γκόμενο.

Στο Hollywood λένε ότι δεν θα μείνει ποτέ χωρίς δουλειά, γιατί το πρόσωπο του έχει τέτοια πλαστικότητα που μπορεί και μεταμορφώνεται. Είναι ο Νο 1 χαμαιλέων ηθοποιός της εποχής μας. Μπορεί να παίξει από ήρωα σε φιλμ εποχής μέχρι ένα πολύ σύγχρονο άντρα, να κάνει τον χαζό, τον γκάνγκστερ, τον σούπερ ήρωα αλλά και τον μπερδεμένο άντρα. Από τον αλήτη μέχρι τον gentleman.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Tom Hardy εμφανίστηκε το 2001 με έναν μικρό ρόλο στην ταινία του RidleyScott,BlackHawkDown, και έκτοτε παίζει συνέχεια και σε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι μέσα στο 2015 τον είδαμε στο MadMax, στο Legend όπου έπαιζε τους δίδυμους Λονδρέζους γκάνγκστερ, και στο Revenant με τον Leonardo Di Caprio που ήταν και υποψήφιος για Oscar Β΄ αντρικού ρόλου.

Τώρα στα 44 του έχει ηρεμήσει, και είναι πατέρας και 2 παιδιών. Και το λέω αυτό, γιατί πιο μικρός ήταν πολύ… άτακτος. Πολλές αλητείες, πολλά ναρκωτικά, gay σχέσεις κτλ. κτλ. Όταν ο ίδιος παραδέχτηκε στο Βρετανικό gay περιοδικό Attitude ότι έχει κάνει σχέσεις με άντρες, όλοι έπαθαν ένα μικρό σοκ, αλλά ήταν τόσο αφοπλιστικά ειλικρινής που δεν μπορούσαν να πουν τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα. Η gay κοινότητα τον λάτρεψε…

-nikosonline.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.