Αλήθεια, πόσοι Έλληνες δέχονται τέτοια ευλογία και έχουν λάβει τέτοια επιστολή;

Αυτό είναι ωραίο θέμα. Ο επιχειρηματίας Γιάννης Λάσκος, διδάσκει πως όταν είσαι σωστός στις σχέσεις σου και υπερπροσπαθείς. Αρνείσαι τη σκέψη πως δεν μπορείς να καταφέρεις, το κλαμπ των μεγάλων είναι κλειστό, οι θέσεις είναι περιορισμένες. Τέτοια πράγματα τα αρνείσαι, έχεις αλλεργία. Δεν παίρνεις γραμμή. Και καταθέτεις τη δική του πνοή, για τις γενικότερες εξελίξεις. Τότε, από το δρόμο, θα βρεθείς στα μεγαλύτερα σαλόνια.

Ένα τέτοιο μάθημα, αποτελεί η ευχαριστήρια επιστολή που έλαβε από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Έναν άνθρωπο άξιο, έντιμο, άμεμπτο και με πλουσιότατο άεργο, στην μεγαλύτερη Αρχιεπισκοπή του κόσμου. Οι σχέσεις του κου Λάσκου μαζί του, ήταν, είναι και πάντα θα είναι άριστες, λόγω συμπόνιας ιδεών και κοινού κοινωνικού ενδιαφέροντος. Είναι τεραστία τιμή, που ίσως απονέμεται σε ελάχιστους Έλληνες. Από έναν άνθρωπο, που συνομιλεί και άμεσα επηρεάζει τόσο τον πλανητάρχη Μπάιντεν, όσο και την ελληνική κυβέρνηση. Καθώς, είναι και σύμβουλος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Είναι ευλογία για την οικογένεια Λάσκου και ως ένα βαθμό επιβράβευση του έργου που επιτελεί προς των συνάνθρωπο, κάτω από τα ραντάρ της δημοσιότητάς τα τελευταία χρόνια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.