Άκουσα τα λόγια Κιάμου στον Λου, ήμουν τυχερός !

Πάνος Κιάμος - Παναγιώτης ΛΟΥ

Μια ερώτηση, για τον ΛΟΥ και είμαι σίγουρος, την σκεφτήκατε και εσείς. Ρωτάω : Τι είπε ο Κιάμος, όταν τον είδε, τον γνώρισε και από κοντά ; Χθες το βράδυ αυτό, στο μαγαζί του, το W, στην παραλιακή του Ρίου, όπου πραγματοποίησε πύρινη εμφάνιση.

“Επιτέλους! Σε έχω δει μόνον σε φωτογραφία, αλλά είναι σαν να σε ξέρω. Γιατί σε ακούω. Πολύ συχνά σε ακούω, από πολλούς σε ακούω, και πρώτα από όλους, το Τσίπας Μπλοκ. Διαβάζω για τα απίστευτα έργα που γυρίζεις. Και δεν είναι έργα της πλάκας. Αντιθέτως είναι ποιότητας, champions League. Τους καλύτερους έχεις διαλέξει. Με κορυφαίους ηθοποιούς, παραγωγούς, σκηνοθέτες, σεναριογράφους και συνθέτη εσένα τον ίδιο, που μπήκες μέσα στην καρδιά μου”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Δεν είσαι ο κανόνας, είσαι η εξαίρεσή, γιατί όπως παίρνει το αυτί μου σε συζητήσεις, σε πάρα πολλές οικογένειες, δεν δίνεις το μεροκάματο της πείνας. Δίνεις τη δυνατότητα, να δημιουργήσουν το υπέροχο κόσμο, που ούτε καν ονειρευόντουσαν” Ούτε αυτά τα λέω εγώ. Είναι λόγια του Κιάμου, λίγες ώρες πριν.   

Δεν είπα και το άλλο, το καλύτερο. Ποια ήταν η προτροπή του, στον Λου, στο άκουσμα ότι αυτός, κάποια στιγμή στο μέλλον, ίσως να πατήσει το γκάζι και για την δημαρχία της Πάτρας. Δοκίμασε το, του είπε και να δεις πως θα φέρεις το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του φίλου μου Αχιλλέα Μπέου. Η πολιτική χρειάζεται ανθρώπους που δεν χρειάζονται την πολιτική.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.