Άγριο κράξιμο στον Πέτσα από τους εμπόρους στην Πάτρα

Ο Στέλιος Πέτσας δέχτηκε θερμή υποδοχή από τους εμπόρους κατά την άφιξή του στην Πάτρα.

Απέναντι από την είσοδο του Δημαρχείου συγκεντρώθηκαν μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας και μέλη σωματείων αναμένοντας την άφιξη του Στέλιου Πέτσα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με αποδοκιμασίες και φραστικές επιθέσεις, υποδέχτηκαν τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην απόφαση να μην ανοίξουν τα καταστήματα σε Αχαϊα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ο Στέλιος Πέτσας μετέβη στην Πάτρα σε μια προσπάθεια να εκτονωθούν οι αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου. Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, κ. Πελετίδη.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι έμποροι δηλώνουν ότι θα ανοίξουν χωρίς υπαλλήλους και με κηδειόχαρτα στα μαγαζιά τους.

πέτσας

Ήδη ο Εμπορικός Σύλλογος της Θεσσαλονίκης απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οργισμένοι είναι οι έμποροι στη Θεσσαλονίκη, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να «παγώσει» την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου.

Οι εμπορικοί σύλλογοι του νομού ετοιμάζουν κινητοποιήσεις, ενώ «αντάρτικο» με κανονική λειτουργία καταστημάτων από τη Δευτέρα προαναγγέλλουν οι έμποροι στην Πολίχνη.

Η απόφαση της κυβέρνησης μετά τη σχετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων βασίζεται στα επιδημιολογικά δεδομένα για τον κορωνοϊό που για την περιοχή της Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά.

Πέτσας: Ευθύνεται η αυξητική τάση

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ το Σάββατο 3/4, ο Στέλιος Πέτσας διευκρίνισε πως η απόφαση της κυβέρνησης να μπλοκάρει το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη ήταν αποτέλεσμα της αυξητικής τάσης αλλά και κάποιων τοπικών χαρακτηριστικών στα κρούσματα στις συγκεκριμένες περιοχές.

-piperata.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.