Αγαπάει τον Χριστό

Αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου έδωσε προ δύο ημερών ο Νίκος Βέρτης και μίλησε για τον Χριστό.

Ποιος είναι ο Βέρτης; Πειράζει που είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και πετυχημένους Έλληνες τραγουδιστές της σημερινής εποχής. Μην πεις “Ποιος ασχολείται μαζί του;”. Αν παίζεις έτσι, μην έχεις απαίτηση μετά, κύριε χάλια, να ασχοληθούν και κάποιοι με την πάρτη σου. Είμαι σκληρός; Είμαι. Γιατί να μην είμαι;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν χρειάζεται να μυηθείς από λαϊκή μουσική ούτε να γίνεις θαμώνας των νυχτερινών κέντρων. Έχεις έλλειμμα αν δεν γνωρίζεις την κορυφή στον κάθε χώρο. Στο συγκεκριμένο αντικείμενο αυτός είναι ο πρώτος, ο Νίκος Βέρτης, που γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου, το 1976, και σύμφωνα με το τελευταίο αποκλειστικό του TsipasBlog, ετοιμάζει νέα Αμερικάνικη πατέντα στο ΥΤΟΝ, που έχει το γενικό κουμάντο.

Μιλάμε για τα βασικά. Δεν ζεις στην εποχή σου αν δεν γνωρίζεις τα βασικά. Τα χοντρά, όχι απαραίτητα το βάθος τους. Τι παρατήρησα; Η ομολογία του κοσμαγάπητου καλλιτέχνη, στην τηλεοπτική συνέντευξη, ότι “αγαπάει πολύ τον Χριστό”, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Μετά τη σχετική δήλωση η ηλεκτρονική εφημερίδα αφήνει χώρο για σχόλια των αναγνωστών. Ουδέν σχόλιο. Τι να πουν οι “σχολιαστές”; Τη σάχλα τους θα τη βγάλουν σ’ άλλα θέματα, που θαρρούν πως δικαιούνται να έχουν άποψη.

Κάθε λέξη που χρησιμοποιεί έχει μια δυναμική. Κρύβει μια ανομολόγητη αλήθεια και μια ανομολόγητη αγάπη. Δώστε βάση :

“Τον αγαπώ πολύ τον Χριστό, τον έχω μέσα στη ζωή μου. Διανύουμε μια εποχή που η νεολαία φοβάται να πει ‘πιστεύω στον Χριστό’. Δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα. Θέλω ο καθένας να μπορεί να έχει την ελευθερία να εκφράσει αυτό που πιστεύει. Είτε είσαι στον Χριστό, είτε στον Μωάμεθ, είτε δεν πιστεύεις πουθενά. Δεν θεωρώ ότι είναι ωραίο να ακούω πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη. Με ενοχλεί αυτό γιατί ναι όλοι πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι ανώτερο αλλά φοβούνται να το εκφράσουν” δήλωσε.

“Εγώ γιατί πιστεύω στον Χριστό; Όχι για τα θαύματα που έχει κάνει. Πιστεύω στον Χριστό γιατί έχει αυτό που εμένα με αντιπροσωπεύει στη ζωή μου. Η αρχή και το τέλος. Η αγάπη. Με την αγάπη λύνεις τα πάντα στη ζωή” συμπλήρωσε.

“Αυτό είναι κατ’εμέ ο Χριστός, αγάπη, αυτό μου διδάχθηκε” τόνισε.

Δύο λόγια για τον μαιτρ στο είδος του, τον Νικόλαο Αρβανιτίδη-όπως είναι το πραγματικό του όνομα, που γεννήθηκε στην Ολλανδία. Δεν τους πολυγούσταρε όμως τους Ολλανδούς, καθώς θεωρεί πως δεν έχουν το φιλότιμο των Ελλήνων. Αφού περιπλανήθηκε σε διάφορες δουλειές του ποδαριού, ξεκίνησε το τραγούδι και σήμερα είναι μια κατηγορία μόνος του. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα για να πλησιάσει εσχάτως και τον κόσμο της επιχειρηματικότητας, μέσω του εντυπωσιακού και πολυθεματικού “ΥΤΟΝ”.

Στα 6 του, φεύγει από την χώρα της τουλίπας και εγκαθίσταται στην Ελλάδα. Εδώ ο πατέρας του τα βρήκε σκούρα και στα 14 του επιστρέφουν στην Ολλανδία.
Αποφεύγει να συχνάζει σε επώνυμα στέκια, κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ταξιδεύει πολύ στην Αμερική, κι έτσι εμπνεύστηκε τις εντυπωσιακές καινοτομίες που άνοιξε φέτος το νυχτερινό κέντρο “ΥΤΟΝ”.

Διαβάστε ακόμα:  Τι έγραψε ο Ηλίας Τσίπας στο facebook για τις σουίτες στον Βέρτη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.