Αυτά μόνο στην Παναχαϊκή! Αντί για Δρόσο, επέλεξαν την ερασιτεχνική φιλοσοφία, επέλεξαν το ….χάος

Βαθύτατα προβληματισμένος είμαι με τα όσα συμβαίνουν στην Παναχαϊκή τις τελευταίες μέρες και ώρες, με τους χειρισμούς της Ερασιτεχνικής.

Δεν μπορείς να τους έχει καμία εμπιστοσύνη. Άλλα σου λένε τη μια μέρα και άλλα την άλλη, όπως προκύπτει από τα γεγονότα που παραθέτουμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συμφώνα με τα όσα αποκαλύπτει ο Αλέξης Διγενής στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 :

Παρά το γεγονός ότι η περίπτωση του Δημήτρη Δρόσου επανήλθε στο προσκήνιο αργά χθες το βράδυ και είχε ξεκινήσει νέα επικοινωνία με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής για να βρεθεί λύση.

Σήμερα το πρωί οι δύο πλευρές είχαν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα και ήταν προγραμματισμένο το απόγευμα ο Δημήτρης Δρόσος να έρθει στην Πάτρα για τις τελικές συζητήσεις και για να “σφραγιστεί” η συμφωνία.

Ο Δημήτρης Δρόσος που ανέβαλε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ξεκίνησε για να έρθει στην Πάτρα αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως στη μέση της διαδρομής αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω αφού στις επικοινωνίες που γίνονταν με τη διοίκηση της ΕΡΑ προέκυψαν νέα θέματα που όπως φαίνεται δεν μπορούσαν να γεφυρωθούν.

Ως εκ τούτου, το κεφάλαιο Δημήτρης Δρόσος οριστικά έκλεισε για την Παναχαϊκή μετά τις σημερινές ανατροπές που έγιναν κατά τη διάρκεια της μέρας.

Ωραία, ξεμπερδέψατε με Δρόσο. Δεν έκανε ο Δρόσος. Μαζί σας και εγώ!

Και τώρα, τι γίνεται τώρα;  

Να δω ποιος θα στηρίξει την ομάδα στην Γ Εθνική. Η Ερασιτεχνική ; ….ή μήπως οι “κουβαρντάδες” επιχειρηματίες της πόλης ; 

Αμ πως!

Δεν φάνηκε να τους συγκινεί ούτε που είπε ο Τσίπας, ότι η δύναμη που στηρίζει τον Δρόσο, είναι πραγματικά μεγάλη και πολυδιάσπαση.

Κάποιοι άνθρωποι είναι άξιοι της μοίρας τους…..

Δυστυχώς, οι πιο μαύρες μέρες τώρα έρχονται για την Παναχαϊκή …

Δεν έχω να πω κάτι άλλο !!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ